Harem Otel, 'Havuz Sezonu'nu açıyor...

Harem Otel’i 22 Mayıs tarihinde açık havuzunu açıyor. İstanbul’da tatil atmosferi arayanlar Harem Otel’in Havuz terasında yaz boyunca serinleme ve dinlenme imkanı bulacaklar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Harem Otel, 'Havuz Sezonu'nu açıyor...
Anadolu yakasında yüzme havuzu arayanların sıkça rağbet ettiği Harem Oteli,  açık yüzme havuzunu, ve terasını 22 Mayıs Cumartesi günü açıyor. Yaz sezonu boyunca her gün sabah 9:00 akşam 20:00 saatleri arasında hizmet verecek olan tesis, boğaz manzaralı bahçesi, çocuk havuzu, minder köşesi, güneşlenme terası ile İstanbul’da bir tatil köyü atmosferi sunuyor.

Snack tarzı hafif yemekler, salata çeşitlerinin yanı sıra alkollü ve alkolsüz içecekler sunan snack bar havuz başında hizmet vermeye bu sezon da devam ediyor.

Abone kayıtlarına 22 Mayıs tarihinde başlayan Harem Otel’in 2010 havuz tarifesinde çeşitli seçenekler bulunuyor. Hafta içi günlük 30 TL, hafta sonu tek gün 45 TL, hafta sonu iki gün 70 TL, aylık abonman 300 TL ve sezonluk abonman ise 900 TL.

Harem Otel: Anadolu yakasında ve Harem mevkiinde 209 yatak kapasiteli 100 odası, 250 kişilik restoranı, Amerikan barı Açık Yüzme havuzu  ile hizmet veriyor. Feribot ile turistik mekanlara yakınlığı sebebi ile Turistler ve şirket konaklamaları için özel olarak tasarlanmış marmara cephesi odaları ile Anadolu yakasındaki şirketler tarafından tercih ediliyor. Harem Otel’in Genel Müdürü Timur Bayındır, aynı zamanda Türkiye Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği TUROB’un başkanlığını üstleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.