Hannover- Messe International, İzmir’i uçurmaya hazırlanıyor...

İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover - Messe International İstanbul işbirliği ile organize edilen Travel Turkey İzmir 2010 Turizm Fuar ve Konferansı’nın hazırlıkları sürüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hannover- Messe International, İzmir’i uçurmaya hazırlanıyor...

Turizm alanındaki en önemli buluşmalardan birisi olarak gösterilen ve bu yıl dördüncü kez

Bu sene 9 - 12 Aralık 2010 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı`nda düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, dünyanın ve Türkiye’nin farklı destinasyonlarından turizm profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Fuar hazırlık çalışmaları kapsamında Travel Turkey İzmir 2010 Danışma Kurulu, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy`un başkanlığında İzmir`de toplandı. Toplantıya İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, Hannover-Messe International İstanbul Genel Müdürü Alexander Kühnel, TÜRSAB İzmir Bölgesel Yürütme Kurulu 1. Başkanı Ali Hepşen ve 2. Başkanı Rıza Gençay, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Geza Dologh, Ege Seyahat Acentaları Derneği Başkanı Alex Baltazzi ile çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

 

2010 yılında daha kapsamlı ve uluslararası ziyaretçilerin yoğunluğu ile öne çıkması hedeflenen fuarda, İzmir ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye`nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak.

 

Travel Turkey İzmir 2010 Turizm Fuarı kapsamında Yunanistan, İspanya, Hırvatistan, Karadağ, Katar, Kosova, Rusya, İtalya, Mısır, Bosna Hersek, Birleşik Arap Emirlikleri ve İran gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteren tur operatörleri ve seyahat acentalarından satın alıcılar ile turizm basını "Hosted Buyer Programı" adı altında katılımcı firmalarla işbirliği yapmak üzere fuara davet edildi.

 

Türk Hava Yolları`nın ve Swissotel Grand Efes Oteli’nin destekleriyle gerçekleştirilen programa toplam 21 destinasyondan uluslararası satın alıcının katılması bekleniyor. Düzenlendiği ilk tarihten itibaren her yıl büyüyen Travel Turkey İzmir`de bu yıl `Butik Oteller`, `Macera, Spor, Dalış Turizmi` ve `Sağlık Turizmi` gibi yeni özel bölümler de yer alacak. Ordu ve Osmaniye`nin `Partner İller`, Hırvatistan`ın başkenti Zagreb`in `Uluslararası Partner’  olarak yer alacağı fuarda Tayland, Makedonya, Libya, Irak, Tanzanya ve Etiyopya gibi ülkeler ve Doğu Anadolu, Serhat, Karacadağ, Kuzeydoğu Kalkınma Ajansları ile Kapadokya Turizm Birliği de ilk kez katılımcı olarak yer alacaklar.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuara geçtiğimiz yıl 17 ülkeden 435 firma katıldı. Fuarı 36 ülkeden 14.829 kişi ziyaret etmişti.

   

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.