Güneş enerjisiyle işleyen golf arabaları sahada...

Türkiye’de güneş enerjisi ve yenilenebilir enerjiyle çalışan elektrik, sıcak su,su pompalama ve su arıtma sistem çözümleri sunan Sateksolar, golf ve servis arabalarına monte edilebilen, güneş enerjisiyle çalışan panellerin Türkiye’de ilk defa satışına başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Güneş enerjisiyle işleyen golf arabaları sahada...

Sateksolar, dünyada seçkin oteller, golf kulüpleri, tatil köyleri, marinalar ve çağdaş belediyecilik anlayışıyla hizmet veren belediyeler tarafından tercih edilen elektrik enerjisiyle çalışan golf ve servis arabalarının tavanına monte edilen SolarDrive Solar Roof Kits adı verilen panelleri ilk kez Antalya’da turizm profesyonellerine tanıtacak.

 

Ekonomi ve çevre dostu

 

Sateksolar Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Gülüm SolarDrive güneş panelleri takılan golf ve her türlü servis arabalarının yüksek performansla çalıştığını, bulutlu havalarda bile depolanan güneş enerjisini kullanabilen araçların kurumlara önemli bir avantaj sağladığını söyledi. Elektrik prizine takılmadan güneş enerjisiyle aküsünü şarj eden araçlar hem çevre dostu hem de oldukça ekonomik faydalar sağlıyor, böylece araçların motorları hiç durmadan daha uzun mesafe sürüş imkanı sağlıyor, hem de akü ömrünü uzatıyor.

 

Dünyada pazar lideri

 

SolarDrive Global Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Erik Andersen ise SolarDrive panellerinin benzersiz tasarımı ve teknoloji harikası özellikleri ile dünyada sektör lideri olduğunu söyledi. Dünyanın her yerindeki farklı model ve markalarda üretilmiş golf ve servis araçlarına kolaylıkla monte edildiğini belirten Andersen, “SolarDrive monte edilen golf ve çok amaçlı servis araba filoları başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere, Asya ve Avrupa’nın en prestijli golf kulüplerinde ve sahalarda sorunsuz ve mükemmel bir şekilde hizmet vermektedir” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.