Gül Ege, 'Sabah Aktüel'de Kemer'i anlattı...

Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege, TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan sabah Haberleri kuşağında yer alan “Sabah Aktuel” programına konuk oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gül Ege, 'Sabah Aktüel'de Kemer'i anlattı...

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) -  Sabah Aktüel programının sunucusu TRT Muhabiri Erkan Turan’ın sorularını yanıtlayan Yeliz Gül Ege, Kemer ve Kemer turizmi hakkında izleyenlere bilgiler verdi. Programda Rose Hotels Su sporlarının yaptıkları ilginç gösteriler ile programa renk katarken, temiz denizi ile her zaman önde olan Kemer’in, Rose Hotels iskelesi altında bulunan birbirinden farklı güzellikteki balıkları da TRT ekranlarına taşındı.

Yeliz Gül Ege programda yaptığı açıklamalarında, Kemer’in tatil deyince farklı bir yerinin olduğunu ifade ederek, “ Kemer tatil deyince ilk akla gelen yerlerden birisidir. Tatilini ailesi ile geçirecek, tatilde aile konseptinin en iyi uygulandığı yerin Kemer olduğunu söyleyebilirim. Çeşitli alternatifleri içinde bulunduran;  bunlar arasında eğlencesi, dalışı, yaylası, tahtalı teleferiği ve sayabileceğimiz daha çok alternatifi içinde barındıran Kemer her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste hizmet etmektedir.

Tarihi değerleri ve doğal güzellikleri ile de her zaman önde olan bölgemize gelen misafirlerimiz, bu güzellikleri yaşadıktan sonra gelecek yıllarda da tatillerini hep Kemer olarak seçmektedirler. Herkesi cam gibi berrak denizimiz, mavi bayraklı plajlarımız, yemyeşil toroslarımız ve tarihi güzellikleri içinde barındıran güzel Kemer’imize bekliyoruz" dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.