Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi'nde görev değişimi

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı kongre hoteli ve Avrupa'nın en büyük balo salonuna sahip Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi Genel Müdürlüğü görevini 2003 yılından bu tarafa 21 yıldır yürüten Ahmet Küçükbaşkan, görevinden ayrıldı.

29/09/2024 00:06
Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi'nde görev değişimi

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı kongre hoteli ve Avrupa'nın en büyük balo salonuna sahip Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi Genel Müdürlüğü görevini 2003 yılından bu tarafa 21 yıldır yürüten Ahmet Küçükbaşkan, değerli annesinin rahatsızlığı nedeni ile Genel Müdürlük görevinden ayrılarak belirli bir süre kariyer planlamasına ara verdi. Küçükbaşkan bu süre içerisinde, turizm sektörüne danışman olarak hizmet vermeye devam edecek.

Görev süresi boyunca Türkiye ve İstanbul turizmine değerli katkılarda bulunan Ahmet Küçükbaşkan, özellikle kongre ve etkinlik sektöründe farkındalıklar yarattı, İstanbul Kongre sektörünün ivme kazanmasına çok büyük emekleri oldu. Turizm sektörünün sivil toplum kuruluşları, turizm dernekleri, il, ilçe kamu kuruluşları ve turizm bakanlığı ile görev süresi boyunca koordinasyon içinde çalışarak sektöre faydalı kanunlarının çıkması görevlerinde yer alan Küçükbaşkan, diğer taraftan turizm sektörüne üst düzey yönetici yetiştirilmesi ve kazandırılması faaliyetlerinde bulunarak gönüllü eğitmenlik görevi üstlendi. 

Turizm sektörüne Antalya'da adım atan Ahmet Küçükbaşkan, Antalya Anadolu Otelcilik Turizm Lisesi'ni ve Akdeniz Turizm Otel İşletmeciliği bölümünü bitirdi. Almanya MT (Management Tranee) programı ile de eğitim sürecini tamamladı. İngilizce ve Almanca dillerini iyi derecede konuşan Küçükbaşkan, sırasıyla Barut Hotels, Corinthia Hotels İnternational, İntercontinental Hotels, Dedeman Hotels, The Plaza Hotel ve Cevahir Hotels gruplarında görev aldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.