Google'dan sektörde devrim yaratacak yenilik...

Google grubuna ait, milyonlarca kullanıcısı olan Google Maps, otelleri yakından ilgilendiren bir yenilik getiriyor. Türkiye’de Google Harita olarak da bilinen Google Map, bundan sonra harita sayfalarında sadece otellerin yerini ve adını göstermeyecek, aynı zamanda oda fiyatlarını da belirtecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Google'dan sektörde devrim yaratacak yenilik...

Haritada bir otel göründüğünde, hemen otelin yanında bir bölüm açılarak, tarih girmenizi isteyecek ve otelin o tarihteki oda fiyatını görebileceksiniz. Şimdilik deneme aşamasında olan uygulama, sadece belirli kısım Google Map kullanıcılarına açıktı ancak büyük talep gelmesiyle birlikte, yakın gelecekte herkese açık duruma getirilecek.

 

İkinci adım olarak, belirtilen tarih için aynı Google Map sayfasından rezervasyon yapma imkanı da getirilecek. Google’ın Sorumlu Ürün Müdürü Andrew Silverman, “Çok sayıda Google Map kullanıcısı, bir bölgedeki otelleri görmek için hizmetlerimizden faydalanıyordu ama bulduktan sonra her bir otelin web sayfasına girerek, tek tek fiyatları öğrenmesi çok zahmetli bir işlem oluyordu. Bunu ortadan kaldıracağız” dedi. (tourexpi)

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.