Google AdWords, satışları arttırıyor...

Google Adwords, dünyada binlerce işletme tarafından, uygun bir bütçe ile yeni müşteriler kazanmak için kullanılıyor. AdWords reklamları, hedeflenen kullanıcıların sunulan ürün ya da hizmetlerle ilgili arayabilecekleri kelimeleri kullanarak, Google’da yapılan aramanın sonuçlarında gösteriliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Google AdWords, satışları arttırıyor...

AdWords programı tıklama başına maliyet (cost-per-click) fiyatlandırması ile çalışıyor. Böylece reklam veren yalnızca reklamlarına tıklanırsa bir ödeme yapıyor. İhtiyaçları ölçüsünde harcama yaparak, alabildiğine geniş bir dağıtımağının sunduğu avantajlardan yararlanıyor.

 

Bamtur, yüzde 120 kar etti

 

Google AdWords kullanarak, müşterilerine diğer mecralara oranla çok daha düşük maliyetle ulaştıklarını söyleyen Bamtur Genel Müdürü Bertan Aner, web siteleri üzerinden yapılan rezervasyonlarda gözle görülür bir artış yaşadıklarını kaydetti. Aner, "Google İçerik Ağı’nda ise Gadget Reklamlar kullanarak, diğer reklam türlerine kıyasla çok daha fazla kullanıcıya ulaştık ve % 120’ye varan maliyet avantajı yakaladık." dedi.

 

İstatistiklere göre; siteye gelen ziyaretçilerin %55’i Google AdWords aracılığıyla siteye yönlendi. Yapılan satışların %30’u Google AdWords aracılığı ile siteye gelen kullanıcılar tarafından gerçekleştirildi. Siteye kampanyalar aracılığıyla gelen ziyaretçilerin %21’i, Gadget Reklamlar aracılığıyla siteye yönlendi ve kampanya kaynaklı yapılan doğrudan satışların %10’u Gadget Reklamlar aracılığıyla siteye gelen kullanıcılar tarafından gerçekleştirildi.

 

Google Adwords kullanmak ve daha çok bilgi için:

http://adwords.google.com.tr


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.