Goldtrail'in turistleri, bugün ülkelerine dönecek...

Türkiye ve Yunanistan’a turlar düzenleyen "Goldtrail" adlı İngiliz tur operatörü firmanın iflas etmesinin ardından, bu ülkelerde kalan İngiliz vatandaşlarının bugün ülkelerine dönmelerinin sağlanacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Goldtrail'in turistleri, bugün ülkelerine dönecek...

İngiliz Sivil Havacılık Kurumundan (CAA) yapılan açıklamada, bu akşama kadar birçok yolcunun İngiltere’ye dönüşünün sağlanmış olacağı kaydedildi. Türkiye ve Yunanistan’daki kişilerin hafta sonu ve bugün dahil uçuş biletlerinin saat ve tarihlerinde değişiklik olmadığını bildiren CAA, yolculara havaalanlarına biletlerinde belirtilen saatte gitmelerini tavsiye etti.

 

Yarın ve yarından sonra uçuşları bulunan kişilerle ilgili ise yeni bir açıklama yapılacağını belirten CAA, henüz tatile çıkmamış, ancak "Goldtrail" ile Türkiye ve Yunanistan’a seyahat ayarlamış kişilere de seyahat acenteleriyle irtibata geçmelerini önerdi.

 

"Goldtrail" firmasının 16 bin müşterisi Türkiye ve Yunanistan’dayken iflas ettiği ve yaklaşık 50 bin kişinin yaz tatili için bu firmadan seyahat ayarladığı bildiriliyor.

 

Bu arada, İngiltere Dışişleri Bakanlığı resmi internet sayfasında konuya yer veriyor ve yolcuları gerekli bilgileri almak için CAA’nın internet sayfasına yönlendiriyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.