Goldcity Hotel'e 'Beyaz Bayrak' ödülü...

Antalya Gıda Eylem Güvenliği Kurulu’nun sürdürdüğü proje ile Alanya’nın ilk Beyaz Bayrak Ödülü Goldcity Turizm Kompleksi’ne verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Goldcity Hotel'e 'Beyaz Bayrak' ödülü...

Antalya Gıda Eylem Güvenliği Kurulu"nun sürdürdüğü proje ile Antalya"daki 756 otelin gıda ve hijyenik ortamları denetlenerek, bunlardan 81'ine idari para cezası kesildi. Uygulamalarıyla kaliteli hizmet veren sadece 5 işletme Beyaz Bayraz Bayrak ödülünü almaya hak kazandı. Alanya"nın ilk Beyaz Bayrak Ödülü Goldcity Turizm Kompleksi"ne verildi.

 

Antalya Gıda Eylem Güvenliği Kurulu"nun sürdürdüğü Beyaz Bayrak projenin amacı sağlık ve hijyenik gıda kriterlerine tamamen uyarak besin üreten tesislerin ödüllendirilip, gıda konusunda kalitenin arttırılmasıdır. .

 
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası"nda yapılan toplantının gündem başlıklarından biri de gıda güvenliğini en üst seviyede tutarak Beyaz Bayrak ödülünü almaya hak kazanan Goldcity"nin ödülünün verilmesiydi.
 
Antalya Vali Yardımcısı Emin Osman Bulgurlu, Beyaz Bayrak ödülünü verirken; Goldcity"i tebrik etmenin yanı sıra Alanya"da Golrcity" nin diğer işletmelere örnek teşkil etmesi ve bu alanda öncü olması dolayısıyla önemli bir misyona da hizmet ettiğini dile getirdi.

 

Goldcity İşletme Müdürü Güzide Cezirioğlu; “ İşimizin bir parçası da hijyenik ortam ve koşullarda hazırlanmış, gıda kriterlerine tamamen uygun besinleri üreterek misafirlerimize sunmak. Bunu da layıkıyla yapmakta olduğumuzu Beyaz Bayrak"la pekiştirmiş olduk. Bu ödül sadece müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi değil, işletmemizde çalışan ve iç müşterilerimiz olarak adlandırdığımız personellerimize de verdiğimiz önemi yansıtıyor. Bu ödülü alan 5 işletme arasında olduğumuz ve Alanya"da bir ilk olduğumuz için gurur duyuyoruz.” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.