Göksu'ya bir de objektifin ardından bakın...

Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği ve Göksu Marine Restaurant & Cafe işbirliğiyle, 'Göksu'da Dört Mevsim Fotoğraf Yarışması' düzenlendi. Anadoluhisarı ve Göksu Deresi çevresini kapsayan yarışma; ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimleri olmak üzere, dört ayrı dönemde gerçekleşecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Göksu'ya bir de objektifin ardından bakın...

Göksu’da, ‘Dört Mevsim Fotoğraf Yarışması’ düzenleniyor. Anadoluhisarı ve Göksu Deresi çevresini kapsayan yarışma; ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimleri olmak üzere, dört ayrı dönemde gerçekleşecek. Fotoğrafların teslimi; Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği veya Göksu Marine Restaurant &Cafe’ye yapılacak.  Seçici kurulun değerlendirmesinin ardından, dereceye giren birincilere, 1000 TL para ödülü verilecektir. Dereceye giren fotoğraflar, her bir dönemin sonunda ilan edilecek.

 

Yarışmanın amacı: Göksu ve Anadoluhisarı’nın dört mevsim değişen güzelliklerini fotoğraf severler başta olmak üzere, herkesin bir kez daha yaşayarak görmesini sağlamaktır.

 

Yarışma hakkında detaylı bilgi ile yarışma formuna; Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Dernek Merkezi, Göksu Marine Restaurant &Cafe, Anadoluhisarı Muhtarlığı ve Hisar Taksi Durağı ile www.anadoluhisarlilar.com/katilim_formu.pdf internet sitesinden ulaşılabilir.

 

 

BİLGİ:

Mevsimlere göre fotoğrafların teslim süreci

 

**İlkbahar dönemi için yarışmaya katılacaklar, 15 Mart 2010 tarihinden itibaren, fotoğrafını 31 Mayıs 2010 tarihine kadar teslim etmelidir. 

**Yaz dönemi için yarışmaya katılacaklar, 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren, fotoğrafını 31 Ağustos 2010 tarihine kadar teslim etmelidir.

**Sonbahar dönemi için yarışmaya katılacaklar, 1 Eylül 2010 tarihinden itibaren, fotoğrafını 30 Kasım 2010 tarihine kadar teslim etmelidir. 

**Kış dönemi için yarışmaya katılacaklar, 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren, fotoğrafını 28 Şubat 2011 tarihine kadar teslim etmelidir. 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.