Göksu’da 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması...

Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği ve Göksu Marine Restaurant &Cafe işbirliği ile “Göksu’da Dört Mevsim Fotoğraf Yarışması” düzenleniyor. Anadoluhisarı ve Göksu Deresi çevresini kapsayan yarışma; ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimleri olmak üzere dört ayrı dönemde düzenlenecek

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Göksu’da 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması...
İlkbahar dönemi için yarışmaya katılacaklar, 15 Mart 2010 tarihinden 31 Mayıs 2010 tarihleri arasında başvuru yapmalıdır. Yaz dönemi için 1 Haziran 2010- 31 Ağustos 2010 tarihleri arasında başvuru yapmalıdır. Sonbahar dönemi için 1 Eylül 2010- 30 Kasım 2010 tarihleri arasında başvuru yapmalıdır. Kış dönemi için 1 Aralık 2010- 28 Şubat 2011 tarihleri arasındaki dönemde başvuru yapmalıdır.

Fotoğrafların teslimini, Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği ve Göksu Marine Restaurant &Cafe’ye yapılacaktır.  Seçici kurulun değerlendirmesinin ardından, dereyece giren birincilere, 1000 TL para ödülü verilecektir. Dereceye giren fotoğraflar, her bir dönemin sonunda ilan edilecektir. Yarışmanın amacı: Göksu ve Anadoluhisarı’nın dört mevsim değişen güzelliklerini fotoğraf severler başta olmak üzere herkesin bir kez daha yaşayarak görmesidir.

Yarışmaya Katılım Şartları:
Göksu’da, dört mevsim fotoğraf yarışması ülke geneline açıktır.
Yarışmaya katılacak olanlar, katılım formunu doldurarak müraacatta bulunmalıdır.
Yarışma formunu, Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Dernek Merkezi, Göksu Marine Restaurant &Cafe, Anadoluhisarı Muhtarlığı ve Hisar Taksi Durağı’ndan temin edebilecekleri gibi www.anadoluhisarlilar.com/katilim_formu.pdf internet sitesinden de ulaşılabilirler.
Yarışmanın konusu doğrultusunda, fotoğraf sanatçısı, eserini tercih ettiği teknikte hazırlamak ve sunmakta serbesttir.

Fotoğrafçı, yarışmaya katılacağı bir adet renkli fotoğrafı basılı ortamda ve JPEG formatında CD ile teslim etmelidir. Fotoğraf boyutu, 20x25cm boyutunda olmalıdır.
Yarışmada, başarılı bulunan fotoğrafların duyurusu, Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği ve Göksu Marine Restaurant &Cafe tarafından yapılacaktır. 4 dönemin sonunda dereceye giren fotoğraflar, Haziran 2011’de Anadoluhisarı İskele Meydanı, Göksu Marine Restaurant&Cafe ve Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği internet sitesinde sergilenecektir.
Yarışmaya katılan fotoğrafların yayın ve sergilenme hakları, fotoğrafçının yanı sıra derneğimize de aittir. Yarışmaya katılan fotoğraflarçılar, bu şartların hepsini kabul etmiş sayılır.

JÜRİ ÜYELERİ
Prof. Aydın UĞURLU (Mimar Sinan Üniversitesi Geleneksel Sanatlar Böl.)
Edip PINARLI (Grafiker / Gazeteci)
Ercüment ÇALIŞLAR (Fotoğraf Sanatçısı)
Ersin ALOK ( Fotoğraf Sanatçısı & Film Yapımcısı)
Güngör ÖZSOY (Fotoğraf Sanatçısı)
Ozan ÖNDER (Fotoğraf Sanatçısı)
Tülin ERSÖZ (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Atölyesi Koordinatörü )
Yard. Doç. Dr. Ufuk KOCABAŞ (İ.Ü. Yenikapı Batıkları Proje Başkanı & Sualtı Fotoğrafçısı)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.