Gloria Serenity Resort-Belek ve Gloria Golf Resort-Belek yenilendi

Lüks ve konforu bir araya getiren Gloria Hotels & Resorts, her ayrıntısı titizlikle tasarlanan ve baştan sona yenilenen Gloria Serenity Resort-Belek’in ardından Gloria Golf Resort-Belek otelini de yeniledi.  

05/07/2024 13:51
Gloria Serenity Resort-Belek ve Gloria Golf Resort-Belek yenilendi

Gloria Hotels & Resorts, çevreye duyarlı yatay mimarisi, doğasında bulunan 18.000’den fazla ağacı, maksimum gün ışığı alan tasarımı ve enerji tasarrufu sağlayan altyapısı ve sürdürebilirliği öne çıkaran sayısız yenilikleriyle öne çıkıyor.

Misafirlerinden gelen geri bildirimlerden ve memnuniyetlerinden ilham alarak tamamen yeniden tasarlanan Gloria Serenity Resort- Belek renovasyonu ardından, Gloria Golf Resort - Belek’i de yeniledi. Renovasyon sonrası yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren Gloria Golf Resort, mimari detaylardan dekorasyona kadar değişime hayat veren kullanışlı ve konforlu alanları ve yeni tasarımlarıyla göz kamaştırıyor.

Golf tutkunlarını da unutmayan Gloria Hotels & Resorts, isteyen misafirlerine Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci en büyük golf kulübü olan Gloria Golf Club’ta golf dersi aktiviteleriyle misafirlerine keyif dolu anlar yaşatıyor.

Lüksü sadelikle buluşturan yeni tasarımlar

Geçtiğimiz yıl kapsamlı bir renovasyondan geçen Gloria Serenity Resort, tüm odaları, villaları ve otelin genel alanlarını tamamen yenileyerek misafirlerine modern ve konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor.

Gloria Golf Resort ise 1 Mayıs 2024 itibarıyla yaz sezonuna yenilenmiş odaları ve villalarıyla kapılarını yeniden açtı. Lobi alanları, çocuk kulübü, aquapark ve su kaydırakları, ana restoran ve bar alanları gibi birçok bölümü titizlikle yeniden tasarlanan Gloria Golf Resort, misafirlerine şıklık ve rahatlığı bir arada sunmayı hedefliyor.

Butler servisi ve pavilyon kullanımına kadar kişiye özel hizmet ayrıcalıklarıyla konuklarına rüya gibi bir konaklama deneyimi sunan Gloria Hotels & Resorts, iç alanlarda uygulanan mimari dokunuşlarla daha geniş kullanım alanı oluşturuyor ve tüm misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunuyor.

7’den 70’e herkes için eğlence

Çocuklara özel olarak yeniden tasarlanan Gogi Mini’de ise, anne-babalar yemekteyken çocuklar mini club ekibi eşliğinde profesyonel eğitmenler eşliğinde keyifle ve güvenle zaman geçiriyor. Baştan sona yenilenen Aquapark alanı ise neşeli tatil anlarını ikiye katlıyor.

Deniz manzarasına sahip terasları ve misafirlerin daha keyifli zaman geçirmesi için tasarlanan lobilerinin yanı sıra misafirlerin check out sonrası uçuş saatlerine kadar kullanabilecekleri misafirlerin özel eşyalarını kilitleyebileceği kasa ve dinlenme alanları, duş ve giyinme kabinleri gibi özel alanlarıyla da misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Türk ve Dünya mutfaklarına gastronomi yolculuğu

Gloria Hotels & Resorts, yıllardır konusunda uzman ve değişmeyen kadrosuyla güçlü gastronomisini, bu alana yaptığı yatırımlarla her biri farklı konseptlerle hayata geçirilen yepyeni a la carte restoranlarıyla daha da güçlendirdi.

Bünyesinde yer alan her biri Türk ve Dünya mutfağının farklı konseptlerde hizmet veren a la carte, snack ve 7/24 hizmet veren restoranları, dondurma dükkânı, pastanesi ve çikolata mağazasıyla seyahatleri eşi benzeri olmayan gastronomi yolculuğuna dönüştürüyor. Yenilenen iç mekân tasarımı, özgün mimarisi, benzersiz atmosferi ile şıklık ve lezzeti buluşturuyor.

Misafir memnuniyeti ilk sırada yer alıyor

Glorian Guest Service ekibi, misafirlerine ilk günden itibaren tüm konaklamaları boyunca online asistanlık hizmeti veriyor.  WhatsApp üzerinden veya istenirse, misafir ilişkileri departmanından ayrı olarak yüz yüze iletişim sağlayan asistanlar, misafirlerin tatillerini daha konforlu ve kolay hale getiriyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.