GlobeMeets ikinci kez kapılarını açıyor

Turizm sektörünün en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen GlobeMeets B2B Networking Event için geri sayım başladı. Seyahat endüstrisinde hizmet sağlayıcılarla doğru alıcıları bir araya getiren GlobeMeets B2B Networking Event, 12-13 Eylül 2024 tarihleri arasında Rixos Tersane Hotel İstanbul’da gerçekleşecek.

09/09/2024 11:36
GlobeMeets ikinci kez kapılarını açıyor

Geçtiğimiz yıl katılımcılarından ve sektörden tam puan alan GlobeMeets B2B Networking Event, bu yıl üç kat büyüdü. Yoğun talep nedeniyle 2 güne çıkarılan organizasyonun katılımcı (exhibitor) masaları organizasyondan 2 ay önce doldu.

50 ÜLKEDEN DMC VE 25 HAVAYOLU ŞİRKETİ HİZMETLERİNİ TANITACAK

Sadece akredite olan profesyonellerin katılabildiği organizasyonda, 50’nin üzerinde ülkeden Destination Management Company (DMC), 10 ülkenin turizm ofisi, 25 havayolu şirketi ve havalimanı işletmecileri, yurt dışı oteller, sigorta ve kruvaziyer şirketleri ve marketplace iş ortakları exhibitor olarak yer alacak.

1000’i AŞKIN PROFESYONEL ALICI OLARAK GELİYOR

GlobeMeets’e Dünyanın 20 farklı ülkesinden ve Türkiye’nin 37 şehrinden seçilmiş akredite acentalar katılarak, exhibitorlerle randevulu görüşmeler gerçekleştirecek.

Açılış töreni 12 Eylül

İstanbul Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler ve İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın’ın katılacağı GlobeMeets’in açılışına, çok sayıda ülkenin başkonsolosları, STK başkanlarının yanında çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubu katılacak.

Açılış Programı:

Tarih: 12 Eylül 2024

Saat: 09:00

Yer: Rixos Tersane Hotel İstanbul

Networking Party:

Tarih: 13 Eylül 2024

Saat: 19.00 – 23.45      

Yer: Fişekhane


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.