Gizia, turizmde de marka oluyor...

Tekstil sektöründeki başarılı markalardan Gizia'nın sahibi İsmail Kutlu, turizm sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Bodrum'da 'Gizia5oda Oteli' ile turizme giren İsmail Kutlu, şimdi de 5 villalı butik siteler inşa edecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gizia, turizmde de marka oluyor...

Tekstil sektöründeki başarılı markalardan Gizia, bu yılın başından itibaren markasını farklı alanlarda da konumlandırmaya başladı. 2005'ten beri Rusya ve Avrupa'da büyüyerek dikkat çeken Gizia markasının sahibi İsmail Kutlu, Fashion Week Komite Başkanlığı'ndan istifa ettikten sonra kendi işinin başına geçti ve yeni projeler üretmeye başladı.

Kendi markasına daha fazla zaman ayırmak için ayrılan Kutlu; “Turizm ve inşaat işinde de büyümek ve başarılı olmak için kolları sıvadım" diyor. İşadamı, Gizia'nın lüks, elegan ve sofistike gibi marka kodlarını daima başrolde tutacakları yeni projeleri olduğunun altını çiziyor. Bu yaklaşımla geçen yıl Bodrum -Türkbükü'nde faaliyete geçen "Gizia5oda" isimli butik otel & restoran markanın turizm alanında yeni yatırımların habercisi oldu. Kutlu, inşaat sektöründe şimdiden Bodrum'da çeşitli araziler satın aldığını belirterek Gizia Ev'leri adı altında önümüzdeki yıl villa-rezidans inşaatına başlayacağını belirtti. Kutlu ayrıca 'Butik site ve rezidanslar, orta vadeli hedeflerimiz içinde yer alıyor” diyor. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.