Germanwings'ten, 20 Bin bilet 19 Euro'ya...

Uygun fiyatları ile Türk yolcularını "Low cost" kavramı ile tanıştıran Alman Havayolu şirketi Germanwings, yolcularına 200,000 adet bileti 19 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Germanwings'ten, 20 Bin bilet 19 Euro'ya...

Bu kampanya sayesinde 14 Nisan - 18 Nisan tarihleri arasında www.germanwings.com adresinden ya da çağrı merkezinden rezervasyon yapan ilk 200,000 kişi 19 Euro’dan başlayan fiyatlar karşılığında bilet alabilecek.

 

İstanbul - Stuttgart arasında gerçekleştirilecek seyahatlerde geçerli olacak kampanya da yolcular, söz konusu tarihler arasında rezervasyon yaptıkları takdirde, 24 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasındaki seyahatleri için 19 Euro karşılığında bilet bulma imkanına sahip olabilecekler.

 

“ERKEN GELEN KAZANIR”

 

Bu kampanya süresince Germanwings’in web sitesine büyük ilgi bekleniyor. 19 Euro’luk biletler “Erken gelen kazanır” prensibiyle sahiplerini bulacak. Erken hareket eden ilk 200,000 kişi 19 Euro karşılığında İstanbul - Stuttgart noktaları arasında seyahat etme imkanına sahip olacak.

 

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden ya da uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.