Germanwings-Lufthansa ortaklığının ilk ürünü Miles&More kartı...

Germanwings ve Lufthansa ortaklığının ilk ürünü 1 Eylül itibariyle hizmete giriyor. Germanwings ile seyahat eden yolcular 1 Eylül itibariyle Lufthansa Miles&More kartı ile mil toplayabilecekler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Germanwings-Lufthansa ortaklığının ilk ürünü Miles&More kartı...

2011 itibariyle ise Germanwings ve Lufthansa uçuş tarifeleri birlikte açıklanacak, yolcular uçuş rezervasyonlarını ortak noktalardan (seyahat acentaları, Lufthansa Call Center, havalimanında yer alan bilet ofisleri)  gerçekleştirebilecek.

 

1 Eylül itibariyle başlayacak yeni uygulama sonucu Miles&More kartının üyeleri Germanwings uçuşlarında millerini kullanabilecek, yeni mil elde edebilecekler. Miles&More kartı sahipleri Almanya içindeki uçuşlarda 1000 mil elde ederken, Germanwings ile gerçekleştirdikleri Avrupa uçuşlarından 1250 mil kazanacaklar. Miles&More kartı sahiplerinin 2009 Aralık ayından itibaren kazandıkları tüm miller Germanwings uçuşlarında kullanılabilecek.

 

Ayrıca Miles and More HON Circle ve Senator düzeyindeki kart sahipleri Almanya’da ki Lufthansa Senator ve Business Class Lounge’larından yararlanabilecek.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Germanwings CEO ve sözcüsü Thomas Winkelmann; Lufthansa Miles and More Avrupa’nın en prestijli ve başarılı mil programı. Bu programın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Germanwings olarak yeniliklerimizle müşterilerimize kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Germanwings’in kendi üyelik sistemi Bomerang Club devam ederken, her iki karta sahip olan yolcular uçuş öncesi hangi kartı kullanmak isterlerse millerini ona yükleyecekler. Konuya ilişkin detaylı bilgi www.germanwings.com ve www.miles-and-more.com dan öğrenmek mümkün.

 

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden bayram tatilleri için rezervasyon yaptırabilirler.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.