Germanwings kış uçuşlarının biletleri satışa çıktı...

Türkiye’ye ilk uçuşunu 3 Aralık 2002 tarihinde gerçekleştiren Alman Havayolu şirketi Germanwings yolcularına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Germanwings yolcuları, 28 Nisan 2010 tarihinden itibaren kış uçuşları için rezervasyon yaptırabiliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Germanwings kış uçuşlarının biletleri satışa çıktı...

Germanwings yolcuları 28 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 18.00 itibariyle 31 Ekim 2010 - 26 Mart 2011 arasındaki uçuşlar için şirketin www.germanwings.com internet sitesinden rezervasyon yaptırabilecekler.

 

Germanwings; uygun fiyatlar, kolay erişim ve güvenilirlik ilkelerine dayanan standartları ile iddialı. Herkesin uçakla seyahat etmesini amaçlayan şirket, bilet fiyatlarını 19 Euro’dan başlatarak, yolcularına hem güvenilir ve konforlu hem de uygun fiyatlı uçuş imkanı sunuyor. Siz de erkenden  www.germanwings.com web sitesinden rezervasyon yaptırarak 19 Euro’dan başlayan fiyatlarla Germanwings’le seyahat edebilirsiniz.

 

 

Erkenden Rezervasyon Yaptırın, Bu Fırsatı Kaçırmayın...

 

 

19 Euro’dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken uygun fiyatlı Alman havayolu şirketi Germanwings ile en erken rezervasyon yaptıran yolcular şirketin en ucuz bilet fiyatından yararlanabiliyor.

 

Germanwings’in her uçuşunda, en düşük fiyatlı koltuklar talep ve yoğunluk oranına göre yeterli sayıda sunuluyor. Her müşterinin VIP olarak değerlendirildiği Germanwings’de uçuş fiyatlarına tüm vergi ve kesintiler dahil olup mevsimlere ve güne göre değişiklik yoktur.

 

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden ya da uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.

                                                                                 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.