German Sky, ilk uçuşunu Antalya'ya yaptı...

Kayı Group bünyesinde kurulan German Sky Havayolları şirketi, ilk uçuşunu Almanya'nın Düsseldorf kentinden Antalya'ya gerçekleştirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
German Sky, ilk uçuşunu Antalya'ya yaptı...

Şirketin ilk seferi dolayısıyla Antalya Havalimanı'nda düzenlenen kutlamada yolcular ve uçuş görevlileri çiçeklerle karşılandı. Karşılama sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, "German Sky Havayolları, dünyada Türk sermayeli olarak Avrupa'da kurulan havayolu şirketi. Onun verdiği gurur, Sky'ı kurduğumdaki gururdan çok daha fazla. Türk işadamlarının gerek yurt içinde gerek yurtdışında neler yaptığını göstermiş olduk" dedi.

 

Görgülü, Sky Havayolları olarak 17 uçaklarının olduğunu, ancak German Sky Havayolları'nın 1 uçakla uçuşlara başladığını bildirdi. Bu yılın sonuna kadar bu sayının en az 3 olacağını ifade eden Görgülü, 2011 yılında da planlarında 4 uçakla hizmet vermek olduğunu belirtti. Görgülü, ağırlıklı hedeflerinin Türkiye olacağını, ancak zamanla Almanya'dan diğer turistik destinasyonlara da uçuşların başlayacağını kaydetti.

 

Görgülü, "2011 yılı German Sky adına bir deneme yılı olacak ondan sonra her geçen yıl projelerimizi geliştirerek devam edeceğiz" diye konuştu. 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.