"Gelin Takımı" tatile Tatilsepeti ile giderse!

Tatilsepeti’nin sponsor olduğu "Gelin Takımı" sinema filminin galası kahkahalar eşliğinde Uniq İstanbul’da gerçekleşti.

18/10/2024 21:22
"Gelin Takımı" tatile Tatilsepeti ile giderse!

18 Ekim’de vizyona giren filmde arkadaşlık teması öne çıkıyor; 4 arkadaşın tatil hikayesi eğlenceli bir dille anlatılıyor. Tatilsepeti sosyal medyasında filme özel bir tatil yarışması düzenledi. Film izleyicileri arasından tatil hayalini en yaratıcı şekilde anlatan 1 kişiye, 3 arkadaşıyla birlikte vizesiz gemi turu hediye edilecek!

Yılın en eğlenceli sinema filmlerinden biri olmaya aday olan Gelin Takımı’nın galası Tatilsepeti’nin sponsorluğunda Uniq İstanbul’da gerçekleşti. Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini, Sky Films ve Asc Films’in yapımcılığını üstlendiği, Ayşe Balıbey ve Doğa Can Anafarta’nın senaryosunu kaleme aldığı filmin galasına oyuncu kadrosunda yer alan Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya, Mehmet Günsür, Fırat Çelik, Ali Yoğurtçuoğlu, Doğan Bayraktar ve Ayşenil Şamlıoğlu katıldı. Galada ayrıca filmde konuk olarak yer alan Derya Uluğ da yer aldı. Filmin sponsorlarından Tatilsepeti, çok sayıda sanatçının katıldığı galada davetlileri ve sanatçıları ağırladı.  

"Umarız film, bizi hayatın güzel taraflarına yaklaştırır"

Kırmızı halıda basına poz vererek esprileriyle herkesi güldüren oyuncular, salona girdiklerinde ayakta alkışlandılar. Aşk, dostluk ve ilişkilere dair mesajları eğlenceli bir dille aktaran filmin oyuncuları arasındaki uyum, neşe ve enerji dikkati çekti. Bodrum’da 1.5 ay boyunca süren çekimler sırasında çok eğlendiklerini ve iyi arkadaş olduklarını anlatan oyuncular, sahneden izleyicileri selamlayarak şu mesajları verdiler:

"Biz çok sevdiğimiz bir film yaptık. Hani bazen hepimiz hayatın sıkıcılığından kaçıp lise kantinine dönmek istiyoruz ya. İşte biz bu işi üretirken tam öyle günler geçirdik. Gündemden hepimizin çok sıkıldığını biliyoruz; umarız bu film hepimizi hayatın güzel taraflarına biraz yaklaştırır ve bir oh çektirir. Bu film bir arkadaşlık filmi, bir kadın filmi. Herkesin gelip izlemesini dileriz. Sinemanın tekrar ayağa kalkmasında, salonların dolmasında katkımız olursa ne mutlu bize.’’

4 arkadaşın tatil planı ve beklenmedik gelişmeler

Birbirinden farklı karaktere sahip 4 arkadaş Ayça, Selin, Berrin ve Deniz’in, düğün organizasyonu için çıktıkları tatil çılgınlıklar, kahkahaların yanı sıra beklenmedik şekilde gelişecektir. Ayça düğünü öncesi Berrin'e bekarlığa veda partisi organize etmek ister; Selin Tatilsepeti uygulamasından oteli seçerek tatili planlar. Unutulmaz bir tatil yaşamayı planlayan eğlenceli kadınlar, gittikleri otelde Akın ve Poyraz’ın aralarına katılmasıyla ihanetler, hesaplaşmalar ve yanlış anlaşılmaların ortasında kendilerini bulur.

Tatilsepeti’nden yaratıcı izleyiciye tatil hediyesi!

Gelin Takımı, 18 Ekim’de sadece sinemalarda vizyona girerek izleyicilerle buluşmaya başladı. Filmin sponsoru olan Tatilsepeti ayrıca bir hediye tatil yarışmasını da sosyal mecralarından duyurdu. "Gezip görmek istediği yeri, kimle gitmek istediğini ve hayalindeki tatili" en yaratıcı şekilde yazan izleyici jüri tarafından değerlendirilecek.

Değerlendirme sonucu kazanan 1 kişi, 3 arkadaşı ile birlikte 8-12 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek uçaklı, Mısır hareketli Ürdün ve Kızıldeniz gemi turuna katılacak. Sonuçlar 22 Ekim günü saat 15.00’te tatilsepeti ve gelintakımı instagram hesaplarından ilan edilecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.