Gaziantep Novotel İbis, hizmete girdi...

AKFEN GYO ve ACCOR işbirliğinin Gaziantep’te gerçekleştirdiği Novotel ve ibis Otel, 6 Mart 2010’da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla açıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gaziantep Novotel İbis, hizmete girdi...

Avrupa’nın lider, dünyanın ise üçüncü büyük otelcilik grubu “ACCOR Hotels” ile stratejik iş ortaklığının temelini ilk olarak İstanbul’da atan AKFEN GYO, özellikle Türkiye genelinde iş amaçlı seyahat eden kesime yönelik, yüksek kalitede hizmet veren uluslararası otel zinciri projelerine imza atmaya devam ediyor.

Bu hedef doğrultusunda ACCOR  ile  yaratılan sinerjiyi Anadolu’ya taşıyor.  Eskişehir ve Trabzon’un ardından Mart ayı içinde açılacak Gaziantep Novotel ve ibis Otel ile Kayseri Novotel ve  ibis Otel, inşaatı devam etmekte olan Bursa ibis Otel ve planlama aşamasında olan İstanbul ibis Esenyurt ile birlikte toplam otel sayısını 11’e çıkarıyor.

AKFEN GYO’nun ACCOR Hotels ile işbirliği, ACCOR gibi global bir devin Türkiye pazarına girişi ve yarattığı önemli bölgesel istihdam açısından da büyük önem taşıyor. Bu birliktelikte; Akfen GYO’nun bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlarıyla birlikte,  ACCOR’da  Türkiye otellerinde  400’ün üzerinde kişiye istihdam sağladı.

 

 

AKFEN GYO, bu otelleri mimari, iç-dış dekorasyon ve donanım anlamında ACCOR’un uluslararası standartlarına uygun olacak şekilde tamamlıyor, ACCOR’da 40 yılı aşkın otelcilik tecrübesini uluslararası kalite anlayışını Gaziantep’e taşıyor.

 

90 ülkede  4.100’den fazla otelin işletmeciliğini üstlenen ve dünyada 150.000 çalışanı bulunan, Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, Suitehotel, Adagio, Ibis, All Seasons, Motel 6, Red Roof Inn, Etap, Formula 1 markaları ile bir yıldızlıdan beş yıldızlıya kadar oluşturduğu geniş yelpazesiyle dünya otelcilik devi  “ACCOR Hotels”  işlettiği NOVOTEL ve IBIS konseptlerine paralel olarak bulunduğu bölgelerde uygun fiyatla kaliteli  hizmet verilmesine olanak sağlıyor.

 

Zincirin Gaziantep’teki bu yeni halkaları  ile Akfen GYO ve ACCOR stratejik ortaklığı işletmede olan oda sayısını 1312’ye ulaştırıyor. Çok sayıda otel yatırımını kapsayan bu birliktelik Mart ayı içinde hizmete girecek  Novotel Kayseri ve  ibis Otel Kayseri ile devam ediyor. İnşaatı hızla yükselen Bursa Ibis Otel de sırada.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.