Gastro Kids Fest, 23-25 Nisan'da İstanbul'da...

TÜMAPED (Tüm Mutfak ve Ağırlama Profesyonelleri Meslek Eğitim Derneği) tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Yemek ve Pastaları Yarışması & Çocuk Festivali (Gastro Kids Fest) 23-25 Nisan 2010 tarihlerinde ArmoniPark Outlet Center’da yapılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gastro Kids Fest, 23-25 Nisan'da İstanbul'da...

Fetival kapsamında düzenlecek olan 23 Nisan Çocuk Yemek ve Pastaları Yarışması , 23 Nisan Cuma günü Saat:11:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 

Türkiye’de ilk defa düzenlenen yarışmada;

 

Çocukların profesyonel işletmeler için özel müşteriler olduğunun altını çizmek,

Çocukları lezzet, mutfak kültürü ve gastronomi kavramları ile tanıştırmak,

Geleceğin gurmelerini (lezzet severlerini) yetiştirmek,

Türk mutfağını ve mutfak profesyonellerini toplumun çeşitli kesimleriyle farklı vesilelerle buluşturmak,

Gastronomi ile turizm arasındaki yakın ilişki konusunda farkındalık yaratmak amaçlamaktadır.

Yarışma, mutfak profesyonellerini çok farklı bir klasmanda yarıştıracağı gibi, dünyada ilk defa oluşturulan genç jürisiyle de yoğun ilgi görecektir. Yarışma yönetmeliği ve Jürisi Nisan ayında düzenlenecek ve TÜMAPED ve UGD (Uluslararası Gastronomi Dernekleri Platformu) Başkanı M. Vasfi Pakman ile Prof. Arman Kırım’ın katılacağı bir basın toplantısıyla açıklanacaktır.

 

TÜMAPED , ülkemiz gastronomi sektörüne, mutfak ve ağırlama profesyoneli, işletmeci, eğitimci, basın mensubu, bürokrat, gıda ve endüstriyel mutfak sanayicisi, iş adamı, teknisyen ve akademisyen olarak hizmet vermiş, saygın ve seçkin kişiler tarafından Haziran 2005 tarihinde İstanbul’da kuruldu. Derneğin gastronomi sektöründeki farklı yaklaşımları ve yaratıcı  fikirler ışığındaki çalışmaları yurt içinde ve dışında büyük bir ilgi uyandırdı, deneyimli ve güçlü yeni üyelerin de katılmasıyla çok kısa sürede yurt içinde ve dışında tanınmış ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

 

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı  M. Vasfi Pakman ve yönetim ekibinin bilgi ve birikimleri sayesinde, merkezleri Berlin, Brüksel, Köln, Londra, Essen, Bükreş, Atina ve Hamburg’da bulunan dernekler ile deneyimli Türk ve yabancı  chef’lerin, basın ve sektör erbabının, gastronomi alanındaki hizmet ve danışmanlık kuruluşlarının birlikteliği sağlandı.

 

23 Nisan Çocuk Yemekleri ve Pastaları Yarışması & Çocuk Festivali

 

Tarih   23-25 Nisan 2010

 

Saat   11:00 – 19:00

 

Yer   ArmoniPark Outlet Center

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.