Fun&Sun'dan 2023'te 2,5 milyon turist hedefi

Rusya'nın dört bir yanındaki 300'den fazla seyahat acentesini Rixos Premium Belek’te düzenlenen Recharge etkinliğinde bir araya getiren Fun&Sun, 2023 yaz sezonu öncesi turizm değerlendirmelerinde bulundu.

20/04/2023 11:54
Fun&Sun'dan 2023'te 2,5 milyon turist hedefi

Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR’da yer alan habere göre, Fun&Sun Genel Müdürü  Vladimir Rubtsov, şirket olarak 214 bini Rusya ve diğer ülkelerdeki Fun&Sun markalı otellere olmak üzere 2023’te 2,5 milyon turisti tatile çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. 2023 sezonundaki birkaç temel talep eğilimlerine de değinen Rubtsov, “Talebin ana itici gücü, tüm zorluklara rağmen turistlerin seyahat etme arzusunun devam etmesi.

Müşteriler artık WhatsApp aracılığıyla tur rezervasyonu yapmaya ve çevrimiçi tur satın almaya hazır. Yandex tahminlerine göre, online satışların payı 2024 yılına kadar yüzde 25 büyüyecek. Chat GPT'ye de artan bir ilgi görüyoruz. Yapay zeka kullanma planlarımız da var. Dünya hızla değişiyor. Hızla ilerlememiz, trendleri takip etmemiz ve hatta bu trendleri şekillendirmemiz gerekiyor” dedi.

Fun&Sun Dağıtım Direktörü Anna Malinina, Küba (Varadero), Sri Lanka, Mısır ve Türkiye'ye uçuşlarının devam edeceğini belirterek, satış açısından lider ülkenin Birleşik Arap Emirlikleri olduğunu açıkladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.