Foxx, "Türkiye Hollywood için doğal bir stüdyo"...

New Films International’ın yapımcılığını üstlendiği "Chain Letter" filminin Los Angeles’daki galasına davetli olarak katılan ünlü aktör Jamie Foxx, Türkiye’nin Hollywood filmleri için doğal bir stüdyo olduğunu belirterek, Hollywood’un Turkiye’yi ihmal etmemesi gerektiğini söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Foxx, "Türkiye Hollywood için doğal bir stüdyo"...

New Films International’ın yapımcılığını üstlendiği “Chain Letter” filminin Los Angeles’daki galasına davetli olarak katılan ünlü aktör Jamie Foxx, Türkiye’nin Hollywood filmleri için doğal bir stüdyo olduğunu belirterek, Hollywood’un Turkiye’yi ihmal etmemesi gerektiğini söyledi.

 

Siyahi yönetmen Deon Taylor’ın, bir grup lise öğrencisinin zincirleme bir e-mail almalarının ardından başlarına gelen trajik olayları konu aldığı korku filmi “Chain Letter”ın galasında Jamie Foxx, soruları yanıtladı.

 

Foxx “Türkiye’de henüz bulunmadım fakat doğal güzellikleri hakkında çok şey duydum. Hollywood’un Türkiye gibi doğal stüdyo imkanı sağlayan ve tarihinde birçok hikaye barındıran ülkeleri ihmal etmemesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

Los Angeles’ın en prestijli sinema salonlarından Sunset Bulvar Arclight Theather’da düzenlenen kırmızı halı töreninde hayranlarının ve basının yoğun ilgisi altında olan Jamie Foxx, filmin galasından sonra Geisha House’da düzenlenen kutlama partisinde davetlilerle beraber fotoğraflar çektirdi. Galaya katılan eleştirmenlerin tam not verdiği “Chain Letter” filminin, New Films International tarafından 12 Kasımda Türkiye’de gösterime gireceği belirtildi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.