Foto Maraton, Dedeman Şile'de başlıyor...

Ünlü fotoğrafçı Muammer Yanmaz ile Dedeman Otelleri’nde fotoğraf maratonu başlıyor. Fotoğrafa ilgi duyan herkesin katılabileceği bu keyifli fotoğraf seyahati 7 - 8 Ağustos 2010 tarihinde Dedeman Şile’de gerçekleşecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Foto Maraton, Dedeman Şile'de başlıyor...

Katılımcılar iki gün boyunca fotoğraf çekmenin püf noktalarını öğrenirken, Dedeman’ın üstün hizmet kalitesini Dedeman Şile’de yaşayacaklar. Dedeman Hotels & Resorts International ve Muammer Yanmaz’ın ortaklaşa düzenlediği “Foto Maraton” ilk olarak Dedeman Şile’de düzenleniyor. Ünlü fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz’ın önderliğinde profesyonel fotoğraf çekme eğitimi verilecek olan program, fotoğrafçılığa ilgi duyan ancak haftalarca süren eğitim programlarına vakit bulamayanlar için eşsiz bir fırsat olacak.

Katılımcılar iki gün boyunca Şile’nin eşsiz doğasında birbirinden güzel kareler yakalayacak. Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ile ağırlanacak olan katılımcılara, programın sonunda sertifikaları takdim edilecek ve yapılacak değerlendirme sonucu ilk 3’e giren eserlere özel  ödüller verilecektir. Foto Maraton, her defasında farklı bir şehirde, farklı ortamda katılımcılarla buluşacak.

 

Tek Kişilik Oda: 340 TL*

Çift Kişilik Oda: 490 TL*

( *Fiyatlara fotoğraf eğitimi, fotoğraf gezileri, Dedeman Şile’de 7 Ağustos 2010 tarihinde tam pansiyon konaklama, 8 Ağustos 2010 tarihinde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği dahildir)

 

Konaklamasız katılım bedeli: 240 TL**

( **Fiyata fotoğraf eğitimi, fotoğraf gezileri, Dedeman Şile’de 7 - 8 Ağustos 2010 tarihlerinde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği dahildir)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.