Fly Kıbrıs'tan yeni uçuş rotaları

Fly Kıbrıs Hava Yolları, 5 Eylül 2024 itibarıyla yolcularına yeni uçuş rotaları sunmaya hazırlanıyor. Fly Kıbrıs Hava Yolları, 5 Eylül 2024 itibarıyla yolcularına yeni uçuş rotaları sunmaya hazırlanıyor.

03/09/2024 13:05
Fly Kıbrıs'tan yeni uçuş rotaları

Fly Kıbrıs Hava Yolları, 5 Eylül 2024 itibarıyla yolcularına yeni uçuş rotaları sunmaya hazırlanıyor. Fly Kıbrıs Hava Yolları, 5 Eylül 2024 itibarıyla yolcularına yeni uçuş rotaları sunmaya hazırlanıyor. Şirket, İstanbul, İzmir ve Adana'dan Ercan Havalimanı’na düzenleyeceği seferlerle Kıbrıs ile Türkiye arasındaki hava bağlantısını güçlendirmeyi hedefliyor.

Yeni uçuş programı kapsamında, Fly Kıbrıs Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’ndan Ercan’a Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada dört kez sefer düzenleyecek. İzmir’den Ercan’a yapılacak seferler de aynı günlerde gerçekleştirilecek.

Adana’dan Ercan’a ise, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki kez uçuş yapılacak. Bu yeni hatlarla birlikte Fly Kıbrıs Hava Yolları, yolcularına daha fazla seçenek sunarak Türkiye ve Kıbrıs arasındaki seyahatleri daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.