FİTUR Turizm Fuarı'nda Türkiye Şovu...!

19-23 Ocak tarihlerinde Madrid'te 31'incisi düzenlenen dünyanın en büyük Turizm Fuarlarından Fitur'da Türkiye standını yıldızlar bastı

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
FİTUR Turizm Fuarı'nda Türkiye Şovu...!
İspanya'nın dünyaca ünlü 4 büyük ismi tüm dikkatleri Türkiye'nin üzerine çekince, fuar adeta Türkiye'nin gövde gösterisine dönüştü. Pasion Turca'nın daveti üzerine Türkiye standına gelen Marta Sanchez, Boris İzaguirre, Octavi Pujades ve Ivan Sanchez ile çok özel saatler geçiren Türk Turizmcilerini diğer ülke rakipleri yalnızca imrenerek izlediler.
 
Pasion Turca tarafından projelendirilip organize edilen ve Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliği tarafından desteklenen 100 sayfalık ünlüler kitabı için İspanya’nın en önemli 35 yıldızı Türkiye için kamera karşısına geçmişlerdi.  Descubrir Amar Volver TURQUIA (Keşfetmek, Aşık Olmak ve Yeniden Dönmek için Türkiye) başlığıyla hazırlanan kitapçığın tanıtımı Türkiye Fitur standında yapıldı.
 
Pasion Turca, İspanyol ve Latin dünyasının ünlü isimleri Lolita, Rosario, Marta Sanchez, Chenoa, Monica Molina, Azucar Moreno, Poty, Ana Milan, Belinda Washington, Paula Vasquez, Paco Leon, Carlos Baute, Falete, David Delfin, Miguel Abellan, Arturo Arribas, Manu Tenorio'nun aralarında bulunduğu 35'den fazla ünlü simayı Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliğimiz destekleri ile Türkiye'de ağırlamış ve imajlarını Türkiye'nin güzellikleri ile birleştirip yazılı ve görsel basında milyonlarca dolar değerinde kapak haberler yaptırmıştı.

'Niye Türkiye'nin promosyonu yapıyorsunuz, Türkiye'nin yüzü mü olacaksınız' diye soran İspanyol medya mensubuna ' Türkiye çok güzel bir ülke....Yılbaşında İstanbul'daydım...İkinci kez gittiğim İstanbul'a bir kez daha aşık oldum.....Mayıs ayında özel çekimler için Türkiye'nin güney sahillerine gitmek istiyorum' diyen Marta Sanchez sempatik tavırları ile herkesin ilgi odağı oldu. İspanyol hayranlarının ve medya mensuplarının takibine giren sanatçılar Türkiye standında ortalama 2 saat geçirdiler. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz, Madrid Turizm ve Kültür Müşaviri İjlal Kastal Erdoğan ile de tanışıp sohbet eden ünlüler, her fırsatta Türkiye'de geçirdikleri güzel günlerden bahsetti.
 
 “Türkiye’nin sunduğu her şeyi tanımak için yüz hayat yaşamak gerek” diyen ve Antalya'da kamera karşısına geçen aktör Octavi Pujades, Pamukkale'de muhteşem bir çekim gerçekleştiren aktör İvan Sanchez, güzelliğini İstanbul'un güzelliği ile birleştiren İspanyol diva Marta Sanchez ve İstanbul'da kendimi buldum diyen TV yıldızı ve yazar Boris İzaguirre ile yapılan tanıtımın değeri milyon eurolar ile ölçülüyor.  

Ebru sanatçısı Murat Elhan ile birlikte ebru çalışması yapan ünlülerin Türkiye standı gezisini ve Descubrir Amar Volver TURQUÍA (Keşfetmek, Aşık Olmak ve Yeniden Dönmek için Türkiye) kitabının tanıtım çalışmasını 30'dan fazla İspanyol ve yabancı basın mensubu takip etti.

Madrid Turizm ve Kültür Müşavirliği'nin son 5 senedir halkla ilişkilerini sürdüren ve daha önce Fitur standımızda Manu Tenorio, Monica Molina, Hevia, Lolita, Buika, Azucar Moreno, Juan Valderrama, Los Vivancos, Falete gibi dünyaca ünlü starları ağırlayan, İspanya ve Türkiye eğlence hayatında son on yıldır önemli bir yere sahip olan Pasion Turca birbirinden farklı projeler ile Türkiye tanıtımlarına devam ediyor.

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.