FIT, Türkiye'yi programına aldı...

Müşteri kitlesi olarak genç tatilcilere odaklanan Alman Fit tur operatörü, ilk defa Türkiye’yi programına aldı ve daha ilk günden önemli bir talep kaydetti. Özellikle 16-18 yaş grubuna hizmet veren 'Fit Jugendreiseveranstalter', Almanya'da daha çok 'Aile tatili destinasyonu' olarak tanınan Türkiye’yi yıllardır programa almıyordu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
FIT, Türkiye'yi programına aldı...

Fit tur operatörü yöneticisi Stefan Stamm, “Bizim için ilginç ve güzel bir deneyim oldu. Türkiye konusunda hep çekimser davranmıştık. Bu çekimserlik yerini iyimserliğe bıraktı. Daha ilk günden önemli bir taleple karşılaştık” dedi. Çoğunlukla 16-18 yaş arası gençleri Avrupa genelinde bütün ülkelere gönderen Fit tur operatörü, gençlerin tatillerini rahat geçirmeleri için özel eğitilmiş pedagog – rehberler (Teamer) çalıştırıyor.

 

Özellikle plaj ve bir yerleşim merkezinin yakınındaki otelleri seçen tur operatörü, otel seçiminde ayrıca eğlence partileri, spor olanakları, rafting gibi sportif turlar ve alışveriş imkanlarının bolluğunu esas alıyor. Türkiye programına şimdilik sadece Antalya – Side’deki kimi otelleri dahil eden tur operatörünün, önümüzdeki yıl çok daha geniş bir Türkiye programı hazırlaması bekleniyor. 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.