Filin ezdiği turist hayatını kaybetti

Zambiya'nın güneyindeki Livingstone kasabasında 64 yaşındaki ABD'li Juliana Tourneau isimli turist, fil tarafından ezilerek hayatını kaybetti.

21/06/2024 13:16
Filin ezdiği turist hayatını kaybetti

Juliana Tourneau isimli ABD'li turist, Livingstone'daki Maramba Kültür Köprüsü'nde yaşadığı fil saldırısının ardından hayatını kaybetti. Lusaka Times'ın haberine göre polis şefi Auxensio Daka, Tourneau'nun Zambezi Nehri yakınlarında bir aktiviteye gittiğini söyledi.

Daka, talihsiz kadının ailesiyle otele döndüklerinde fil sürüsüyle karşılaştıklarını ve onları yakından izlemek için durduklarını, Tourneau'nun bir filin kendisine saldırmasının ardından yere düştüğünü ifade eti ve yaşlı kadının filin ayaklarının altında ezilerek yaralandığını belirtti.

Daka, Tourneau'nun yaralı halde yerel bir tıp merkezine götürüldüğünü ancak kurtarılamadığını açıkladı. NTV'de yer alan habere göre Tourneau, 70 yaşındaki bir kadının, yürüyüş safarisinde kendisine saldıran bir su aygırı tarafından öldürülmesinin ardından bu ay vahşi hayvan saldırısından ölen ikinci Amerikalı turist oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.