Fettah Tamince, Nickelodeon Land ve Nickelodeon Hotels’i Antalya’ya getiriyor

The Land of Legends, 15 Ocak 2025’te kapılarını Türkiye’nin ilk Nickelodeon Land’i ile ilk ve tek Nickelodeon Hotels & Resorts’una açacak.

27/09/2024 22:33
Fettah Tamince, Nickelodeon Land ve Nickelodeon Hotels’i Antalya’ya getiriyor

Yepyeni, eğlence dolu üç alan, yeni bir otel ve Nickelodeon karakterleriyle tanışma fırsatı sunan temalar konukları benzersiz bir Nickelodeon macerasının içine çekecek.

Maceralarla dolu Nickelodeon Land, Antalya’da, her yaştan misafire baş döndürücü yükseklikleri, heyecan verici üniteleri ve birinci sınıf eğlenceyi tek bir yerde deneyimleme olanağı sunan The Land of Legends’ta açılacak.

Türkiye’deki bu ilk Nickelodeon projesi

Türkiye’deki bu ilk Nickelodeon projesi, Türk turizm sektörü ve The Land of Legends için önemli bir adım niteliği taşıyor. Ocak 2025’te yapılması planlanan açılış, markanın küresel çaptaki önemini aynı zamanda Türkiye için kilit bir proje ve yatırım haline getiriyor.

The Land of Legends ile dünyanın en büyük eğlence markalarından biri olan Paramount Global’e ait Nickelodeon arasındaki iş birliği, Türk konaklama ve eğlence sektörünün büyüme hızını yansıtmasının yanı sıra yeni fırsatlara açılan bir pencere de sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.