Fethiye’nin ilk Butik Belgeli Oteli...

2010 Mayıs ayında tamamen yenilenerek hizmet vermeye devam eden Yacht Classic Hotel, Fethiye’nin Turizm Bakanlığı'ndan butik belgeli ilk oteli oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Fethiye’nin ilk Butik Belgeli Oteli...

Beş yıldız otel konforuna sahip odalarında jakuziye girip deniz manzarasının ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Misafirlerinin zevkleri düşünülerek tasarlanmış odalarının her biri farklı tarzda dizayn edilmiştir. Bazı odaların banyoları çift lavabolu, bazı odalarda çift duş, bazılarında küvet, bazılarında banyoda televizyon görmek mümkün.

 

Yacht Hoteller grubuna ait diğer oteli Yacht Boutique Hotel’in 2009 yılında bitirilen yenilenme işlemi Fethiye Turizminde büyük bir heyecan yaratmıştı. Akdeniz mimarisinin seçkin bir örneği ortaya çıkmıştı. Tasarımındaki minimalist yaklaşım ve renklerin uyumu misafirlerinin ve turizm camiasının beğenisini toplamıştı.

 

Yacht Hotel’ler Grubu bunun üzerine Yacht Classic Hotel’in yenileme işlemine de büyük önem verdi. Fethiye Karagözlerde bulunan bu iki otel aynı zamanda semtin görünümüne büyük bir yenilik getirmiştir.

 

Yacht Classic Hotel’e bağlı marina ise, 50 yat kapasiteli modern bir marina görünümünde. Yelkenli tutkunları burada her türlü ikmal yapabilirler. Aynı zamanda otelin spa merkezinde bulunan hamam ve saunayı kullanabilmekte ve dinlendirici masajlar alabilmektedir.Deniz kıyısında bulunan restaurant ta zengin et ve balıkyemek çeşitlerinden tadabilmekte, kahvaltı yapabilmektedirler.

 

Dileyen misafirler Marina’da bulunan Yacht Oteller grubuna ait özel Langoust tekne ve kaptanı ile Fethiye’nineşsiz koylarına günübirlik özel tur yaparak denizin keyfini çıkarabilirler.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.