Fatih Altaylı’dan Ajet uyarısı: Sakın bilet almayın! Böyle bir hava yolu yok

Gazeteci Fatih Altaylı, Ajet hava yolu şirketinin yolcularından gelen şikayetleri ve yaşanan teknik sorunları gündeme taşıdı. Altaylı, uçuş sırasında uçağın üç kez elektriğinin kesildiğini ifade etti

08/07/2024 14:34
Fatih Altaylı’dan Ajet uyarısı: Sakın bilet almayın! Böyle bir hava yolu yok

Son günlerde uçuşlardaki rötarlar, yolcuların valizlerinin kaybolması gibi sorunlar gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde gazeteci Fatih Altaylı, Ajet hava yolu şirketinin yolcularından gelen şikayetleri ve yaşanan teknik sorunları gündeme taşıdı.

Altaylı, ekip arkadaşının Ajet yolculuğunu anlatarak uçuş sırasında uçağın üç kez elektriğinin kesildiğini ifade etti. Altaylı, “Uçak Yunanistan’ın üzerinde bir yer de geri dönmeye karar veriyor. Uçağın neden geri döndüğüne ilişkin yolculara verilmiş herhangi bir bilgi de yok. Sonra da denizin üzerinde alçak uçuşla bir buçuk saatte İstanbul’a geri dönüyorlar” dedi.

Ajet’ten bilet almayın diyerek yurttaşları uyaran Altaylı, “Böyle bir hava yolu yok. Bu bir hava yolu değil bu bir rezillik. Büyük bir ihtimalle Türk Hava Yolları’nın alt yapısından farklı bir şey yaptılar” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.