Etstur, Kurumsal Seyahat Hizmetleri’yle fark yaratıyor...

Etstur’un Kurumsal Seyahat Hizmetleri’yle uçuş, konaklama, toplantı, araç kiralama alternatifleri hem programınıza uygun hem daha hesaplı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Etstur, Kurumsal Seyahat Hizmetleri’yle fark yaratıyor...

Toplantı için hiç bilmediğiniz bir şehre gitmeniz gerekiyor ve ancak bavulunuzu toplayacak kadar kısıtlı bir süreniz var. Ya da yurtdışında bir iş gezisine gitmeniz gerekiyor ve uçak mı, otel mi, toplantı salonu mu, önce hangisini ayarlayacağınızı bilemiyorsunuz. Etstur, Kurumsal Seyahat Hizmetleri ile tüm iş seyahati taleplerinizi hem hesaplı hem de programınıza en uygun şekilde yerine getiriyor.

 

Etstur Kurumsal Seyahat Hizmetleri, uzman danışmanlarıyla yurtiçinde ve yurtdışında tüm tarifeli havayolu firmalarından karşılaştırmalı uçuş alternatiflerini sunuyor. Bununla birlikte Türkiye’de 500’ün üzerinde, yurtdışında da yüz bini aşkın şehir otelinde Etstur’a özel fiyatlarla konaklamak ve toplantı yapmak için kurumsal seyahat uzmanınızı aramanız yeterli… Ayrıca araç kiralama, havaalanı transferi, şoförlü ve VIP araç gibi ulaşım hizmetlerini de hem yurtiçi hem de yurtdışında kolaylıkla temin edebilirsiniz.

 

Şirketlere Özel Etstur Kurumsal Seyahat Avantajları

 

Etstur Kurumsal Seyahat Hizmetleri ile anlaşması bulunan şirketlerin çalışanları aynı zamanda bireysel destek de alabiliyorlar, böylece tüm şirket çalışanları en uygun seyahat alternatiflerine erişebiliyor. Şirketler, hem her seyahat için onlarca alternatif araştırmak ve yüzlerce farklı yerden gelecek faturaların muhasebe kaydı ile uğraşmak zorunda kalmıyor hem de Etstur’un sunduğu çok uygun fiyatlardan yararlanabiliyor. İş hacmi belli bir yoğunluğun üzerindeki firmalara özel Seyahat Uzmanı da sağlanabiliyor. Bu uzmanlar firmanın kendi bünyesinde görev yaptıkları için ihtiyaçları çok daha iyi anlıyorlar, böylece talep dönüş ve işlem süresini daha da kısaltıyorlar.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.