Etstur'dan, bayramda Kıbrıs tatili alternatifleri...

Akdeniz’in incisi Kıbrıs, bu bayram misafirlerini eşsiz kumsalları; masmavi denizi, sıcacık güneşinin yanı sıra, aralarında, Tarkan, Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Candan Erçetin’in bulunduğu birbirinden ünlü sanatçılarla birlikte ağırlayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Etstur'dan, bayramda Kıbrıs tatili alternatifleri...

Türkiye’nin lider turizm acentesi Etstur, Şeker Bayramı’na özel Kıbrıs tur alternatiflerini, 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek referandumu da dikkate alarak 3 gece konaklamalı paketler olarak oluşturdu. Misafirler, 8 – 11 Eylül tarihleri için Etstur’un sunduğu uçak ve transferler dahil 3 gece konaklamalı avantajlı paketler ile Kıbrıs’ın keyfine varırken, Türkiye’nin ünlü sanatçılarıyla gerçekleştirilecek programlara da eşlik edecekler.

 

Etstur tarafından özel olarak hazırlanan 3 gece konaklamalı paketler, bayramı Kıbrıs’ta geçirmek isteyenlere birçok otelde farklı eğlence seçeneği sunuyor. Etstur Kıbrıs Destinasyon Sorumlusu Emre Kaya: “Kıbrıs, her bayram döneminde olduğu gibi birbirinden ünlü sanatçıları, alışveriş imkânları, Akdeniz’in eşsiz uzun kumsalları ve eğlenceli geceleri ile bu bayram'da misafirlerimizin öncelikli tercihi olacak. Tatillerini henüz karar verememiş misafirlerimize, fiyatların talep geldikçe artacağını göz önünden bulundurarak, avantajlı fiyat ve uçakları tercih etmeleri için acele etmelerini öneriyoruz.” 

 

Cratos Premium Otel

 

Etstur’un 3 gece konaklama, uçak ve transferler dahil 2.450 TL’den başlayan fiyatlarla sunduğu tatil paketi, Türkiye’nin üç ünlü ismine ev sahipliği yapıyor. 08 Eylül’de Ajda Pekkan, 11 Eylül’de ise Tarkan’ın sahne alacağı tesiste, 11 – 12 Eylül’de de Suat Ateşdağlı eşsiz performansı ile eğlenceyi zirveye taşıyacak.

 

Kaya Artemis Resort Hotel

 

11 Eylül gecesi Türkiye’nin güçlü sesi Ebru Gündeş’e ev sahipliği yapacak otelde bayramda, 3 gece konaklama, uçak ve transfer dahil 1.350 TL’den başlayan fiyatlarla tatil yapılabilecek.

 

Savoy Ottoman Otel

 

9 ve 11 Eylül’de Ebru Aydın, 10 Eylül’de ise Babutsa’nın sahne alacağı otel, 3 gece konaklama, uçak ve transferler dahil 1.455 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

 

 

Jasmin Court Hotel

 

11 Eylül’de Candan Erçetin’in programına ev sahipliği yapacak otel, 3 gece konaklama, uçak transfer dahil  1.730 TL’den başlayan fiyatlar ile misafirleriyle buluşuyor.

 

Malpas Hotel

 

11 Eylül’de misafirlerini Özcan Deniz’le ağırlayacak olan otel, 3 gece konaklama, uçak ve transferler dahil 1.470 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

 

Vuni Palace

 

9 Eylül’de Ziynet Sali, 11 Eylül’de ise Volkan Konak’ın sahne alacağı otel, 3 gece konaklama, uçak ve transfer dahil 1.260 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.