ETS Tur'dan, unutulmaz tatil fotoğraflarına, tatil ödülü...

Etstur, yeni hizmete soktuğu “www.istebenimtatilim.com” paylaşım sitesi ile yine bir ilke imza atıyor. En güzel tatil fotoğraflarının paylaşıldığı internet sitesine resimlerini yükleyenler hediye tatil kazanma şansı da yakalıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ETS Tur'dan, unutulmaz tatil fotoğraflarına, tatil ödülü...

Turizm sektörüne kazandırdığı değerler ve ilklerle Türk Turizmi’nin lider markası olan Etstur, yeni paylaşım sitesi www.istebenimtatilim.com ile tatil severleri sosyal medyada buluşturmaya başladı. Etstur’un, en güzel tatil anılarına ev sahipliği yapan yeni internet sitesi, gönderilen tatil fotoğraflarını ziyaretçiler ile paylaşarak çok özel tatil hediyeleri kazanma fırsatı sunuyor.

 

Özel bir jürinin değerlendirmesi sonucu büyük ödüle sahip olacak fotoğrafların sahiplerine Etsgroup portföyünde bulunan 4 veya 5 yıldızlı otellerde 4 gece, çift kişilik, her şey dahil konaklamalı tatil seçenekleri hediye ediliyor. Oylama sonucu birinci seçilen tatil fotoğrafı, sitenin ana sayfasında yayımlanırken aynı zamanda, Etstur reklam kampanyalarının yıldızı olma şansına kavuşuyor. Her ayın sonunda, diğer üyeler tarafından oylanarak birinci olan fotoğrafın sahibi ise 2 adet yurt içi Atlasjet biletine kavuşacak.

 

Tatilciler deniz, doğa, tarihi eser, spor, eğlence, oda, çocuk ve diğer kategorilerde istedikleri sayıda tatil resimlerini, www.istebenimtatilim.com paylaşım sitesine yükleyerek yarışmaya katılabilecekler.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.