Ets'nin tatil gezginleri, yola devam ediyor...

Etstur'un İnanılmaz İş Teklifi'ni Kazanan Pınar ve Miguel ayda 5 bin lira alıp gezmeye devam ediyor. Türkiye’nin tatil yüzü olan çift, 17-23 Haziran 2010 tarihleri arasında, ilk tatillerine Voyage Belek'le başladılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ets'nin tatil gezginleri, yola devam ediyor...

Sonra sırasıyla; 24-27 Haziran tarihleri arasında Mykonos, 29 Haziran-02 Temmuz tarihleri arasında Kıbrıs, 03-11 Temmuz tarihlerinde Mısır, 16-21 Temmuz tarihlerinde  Dubrovnik, 24-31 Temmuz'da Karadeniz ve son olarak da 05-12 Ağustos tarihlerinde Ege kıyılarını gezdiler. Şanslı çift altı ay boyunca tek kuruş harcamadan dünyayı gezecek, üstelik 5.000 TL de maaş alacak.

 

Etstur'un İnanılmaz İş Teklifi'ni kazanan Pınar ve Miguel çifti,  tatil süresince izlenimlerini istebenimtatilim.com'dan takipçileriyle paylaşıyor. Çiftin gideceği yeri tahmin edenler de yapılacak çekilişle tatil ve uçak bileti kazanabiliyor.

 

"BU PROJE TÜRK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ"

 

İnanılmaz İş Teklifi projesinin Türkiye’de tatil kültürünü daha da geliştirmek için hayata geçirdiklerini ifade eden Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, projenin Türk turizmi için önemini şöyle açıkladı:

 

"Her yıl hayatımızın en özel bölümünü tatile ayırıyoruz ve tatil, yıl boyunca göstereceğimiz iş performansını doğrudan etkiliyor. Tatil ciddi bir iştir, planlama işidir, bunu herkes yapamaz. Etstur olarak biz ‘tatil bizim işimiz’ diyoruz. Bu iddiamızı sözle değil yaşatarak ve paylaşarak anlatmak için de İnanılmaz İş Teklifi projesini hayata geçirdik. Amacımız, tatil işini ciddiye alan profesyonel bir seyahat acentesinin sağlayacağı avantajları, bu çiftle beraber misafirlerimize gösterebilmek ve Türkiye'de tatil kültürünü geliştirmek."

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.