Etihad, uzun mesafeli uçuşlarda en iyi havayolu şirketi seçildi...

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad, 2010 İş Seyahati Ödülleri’nde (Business Travel Awards 2010) "Uzun Mesafeli Uçuşlarda En İyi Havayolu" seçildi. Kurulduğu 2003 yılından bu yana 50’den fazla ödüle layık görülen Etihad, 2009 yılının haziran ayından bu yana Türkiye'de de faaliyet gösteriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Etihad, uzun mesafeli uçuşlarda en iyi havayolu şirketi seçildi...

Uluslararası şirketlerin seyahat yöneticilerinden oluşan ödül jürisinin Etihad’ı, son bir yıl içinde gerçekleştirdiği büyüme ile ürün kalitesi ve hizmet standartlarını yükseltmeye yönelik sürekli yatırımları nedeniyle ödüle layık gördüğü açıklandı.

 

Küresel seyahat sektörünün temsilcilerinin katılımıyla Londra’da gerçekleştirilen törende Etihad adına ödülü alan şirketin üst ticari yöneticisi Peter Baumgartner, “Çok çalıştığımız ve gücümüzü arttırdığımız bir yılın ardından gelen bu ödül, ürün ve hizmetlerimize sürekli yatırım yapmamızın hem biz hem de müşterilerimiz için ne denli doğru olduğunu gösteriyor. İş ortaklarımız tarafından ‘en iyi’ seçildiğimiz için çok mutluyuz,” şeklinde konuştu.

 

7 yılda 50’den fazla ödül aldı...

 

Kurulduğu 2003 yılından bu yana 50’den fazla ödüle layık görülen Etihad, geçtiğimiz Kasım ayında,  turizm ve seyahat sektörünün Oscar’ı olarak bilinen 2009 Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards-WTA) “Dünyanın Lider Havayolu Şirketi” seçilerek en yüksek ödüle layık görülmüştü. Dünya Seyahat Ödülleri’nde en yüksek oyu alan ilk Ortadoğu merkezli havayolu şirketi olan şirket, aynı organizasyonda “En İyi First Class” ödülünü de ikinci kez almıştı.

 

2009 yılının Haziran ayından bu yana Türkiye’de de faaliyet gösteren Etihad, İstanbul ile Abu Dabi arasında haftanın beş günü karşılıklı uçuş gerçekleştiriyor. Etihad ayrıca İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak; Avustralya, Asya ve Afrika’da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Johannesburg ve Kolombo’nun da bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor

 

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.