Eski belediye misafirhanesi otel oluyor

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde atıl vaziyette bulunan eski belediye misafirhanesi için düğmeye basıldı. Eski misafirhane butik otel oluyor.

24/07/2024 12:55
Eski belediye misafirhanesi otel oluyor

Bozkurt ilçesinde bulunan atıl durumdaki eski belediye misafirhanesinin bulunduğu alan için Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık tarafından planlanan butik otel projesi hayata geçiyor.

SÖZLEŞME TAMAMLANDI

Butik otel projesi için yapılan ihale sonucuna göre Yapı Güven İnşaat ve GVN Mühendislik firması ile sözleşme süreci tamamlandı. Sözleşmeye göre Temmuz ayı içerisinde yer teslimi yapılarak yapıma başlanacağı bildirildi.

BELEDİYE YIKACAK

Mevcut binanın yıkımına Bozkurt Belediyesi tarafından başlandı. Proje kapsamında 2’si süit olmak üzere 20 odalı, 42 yatak kapasiteli, açık ve kapalı restoranı olan içerisinde yüzme havuzu, sauna, hamam, masaj ve buhar odasından oluşacak.

BİR DAHAKİ YAZA YETİŞECEK!

Bozkurt Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre projenin 2025 yılı yazında tamamlanacağı bilgisi verildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada;’’ İlçemiz için ihtiyaç olan tesisimiz 2025 yılı yazında tamamlanacaktır. Planladık, yapıyoruz. Her şey Bozkurt için.’’ İfadeleri yer aldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.