Ersin Özgündoğdu, ameliyat oldu…

Ulusoy Kemer Holiday Club Tatil Köyü’nün Genel Müdürü, duayen turizmci Ersin Özgündoğdu, kalça kemiği erimesi rahatsızlığı nedeniyle, ameliyat oldu. Sezona yenilenmiş olarak gireceğini söyleyen Özgündoğdu, “0532 323 6438 numaralı telefonum 24 saat açık. Arayan dostlarım ve yakınlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ersin Özgündoğdu, ameliyat oldu…

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi"nde Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu tarafından gerçekleştirilen başarılı bir amelyatla sağlığına kavuşan Ersin Özgündoğdu’ya, www.turizmaktuel.com olarak geçmiş olsun diliyoruz.

 

20 yıla yakın bir süredir Ulusoy Kemer Holiday Club Tatil Köyü"nün Genel Müdürlüğü’nü yürüten Ersin Özgündoğdu, bölgenin rutubetli olması nedeniyle yaşadığı sorunların son dönemde iyice arttığını söyledi. Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu tarafından yapılan kontrollerde kalça kemiğinde aşınma olduğu tespit edilen ve hemen ameliyata alınan Ersin Özgündoğdu, başarılı bir ameliyat geçirdi. Dostlarının ve ailesinin yalnız bırakmadığı Özgündoğdu, “0532 323 6438 numaralı cep telefonum 24 saat açık. Arayan dostlarım ve yakınlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.