Erol Turanlıoğlu, Alkoçlar Hotels'in yeni Turizm Grubu Başkanı...

Sektörde 40 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Alkoçlar Oteller Grubu, yeniden yapılanma sürecinde Turizm Grup Başkanı olarak Erol Turanlıoğlu’nu atadı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Erol Turanlıoğlu, Alkoçlar Hotels'in yeni Turizm Grubu Başkanı...
Sektördeki tecrübesini ve enerjisini bundan sonra Alkoçlar Oteller Grubu için harcayacak olan Turanlıoğlu, turizm sektöründe tanınan ve sevilen bir yönetici. Erol Turanlıoğlu, turizm sektörüne yalnızca mesleki anlamda değil, meslek örgütlerinde yönetici olarak da hizmet etti.
La Boutique Alkoçlar markası ile Bodrum’ da başlayan butik otel konseptini yeni ürünler ile geliştirmeye devam eden Alkoçlar Oteller Grubu, öncelikle kış turizminde en önemli kayak merkezi olan Uludağ’da 1. ve 2. Bölge otelleri ile dağın en yüksek yatak kapasitesine sahip bir grup haline geldi.
2011 yılında "Alkoçlar" markası ile İstanbul’da şehir oteli konseptinde hizmet vermeye başlayacak olan Alkoçlar Grup'un Ege, Akdeniz bölgelerinde hizmete girecek yeni yatırımları da var. Büyüme hedeflerine ulaşma yolunda hızla ilerleyen Alkoçlar Oteller Grup'un yeniden yapılanma sürecinde görev ve sorumluluk Turizm Grup Başkanı olarak  Erol Turanlıoğlu’ na verildi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.