Erken rezervasyon kampanyası başlıyor...

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2011 yılı erken rezervasyon kampanyasını başlatıyor. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl, ''Tatil Herkesin Hakkı'' ve ''Yerinizi Şimdiden Ayırın'' sloganlarıyla yapılan kampanya bu yıl da tekrarlanacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Erken rezervasyon kampanyası başlıyor...

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 20 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de İstanbul Swissotel'de yapılacak toplantıda, 2011 yılı Erken Rezervasyon Kampanyası'na ilişkin ayrıntıları kamuoyuyla paylaşacak. Toplantıda, başlıca turizm meslek örgütleri de yer alacak.

 

Geçen yıl mayıs sonuna kadar süren ''Erken Rezervasyon Kampanyası'' kapsamında rezervasyon yaptıran vatandaşlar yüzde 35 ila 40 arasında indirim imkanından yararlandı. İç turizmi canlandırmayı ve vatandaşlara avantajlı ödeme seçeneği sağlamayı amaçlayan kampanya ile önemli başarı elde edildi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığının öncülüğünde geçen yıl yapılan ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile çeşitli kurum ve kuruluşların desteklediği kampanya, bu yıl da meslek örgütleriyle iş birliği içinde gerçekleştirilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.