Empire Palace ve Amber Hotel'e, "Global Kalite" Ödülü...

Amerika’nın uluslararası otel zinciri olan Best Western (BW)’in; Türkiye’de zincire bağlı olan otellerinde yaptığı denetimler sonucunda, BW Empire Palace Hotel ve BW Amber Hotel'e Global Kalite Ödülü verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Empire Palace ve Amber Hotel'e, "Global Kalite" Ödülü...
Hasan Arslan - Halil Tuncer

Best Western Empire Palace Hotel de düzenlenen törenle, Global Kalite Ödülü'nü Best Western Turkiye Operasyon Müdürü Nalan Turnalar tarafından Best Western Empire Palace Hotel Genel Müdürü Alihan Akkoç'a verdi.



Uluslararası Best Western zincirinin dünya genelinde gerçekleştirdiği Kalite Güvence Denetimleri sona erdi. `Üst Düzey Müşteri Memnuniyetiyle Sektörde Liderlik` sloganıyla her yıl kalite güvence kontrollerine azami önem gösteren otel zinciri olan Best Western zincirinin Turkiye Operasyon Müdürü Nalan Turnalar yaptığı açıklamada, `Best Western, global kalite standartlarını her yıl daha da yükseltiyor. Best Western Global Kalite Ödülleri otelin yılın başında geçirdiği kalite kontrol denetimler sonucunda aldığı başarılı sonuçlardan dolayı veriliyor. Bu oteller, Best Western International tarafından dünya genelinde en iyi kaliteli oteller arasında yer alıyorlar. Best Western Empire Palace Hotel, Global Kalite Ödülü'nü geçtiğimiz yıl da almıştı.



2 Yıl üst üste ödülü almaktan gurur duyuyoruz
Uluslararası Best Western (BW) zincirinin yapmış olduğu denetimler sonucunda, bu yıl ikinci kez 'Global Kalite Ödülü'nü aldıklarını belirten Empire Palace ve Amber Hotel Genel Müdürü Alihan Akkoç yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl ilk kez Global Kalite Ödülü'nü almıştık. Geçen yıl hizmete açtığımız Amber Hotel'inde Global Kalite Ödülü alması bizi son derece sevindirdi.



Her iki tesisimize verilen 'Global Kalite Ödülü' ile gurur duyuyoruz. Buradaki en büyük pay sahipleri her iki otelimizdeki özveriyle çalışan değerli çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Denetime gelen uzmanlar, her iki otelimizdeki, ‘hizmet kalitesi ve servisten’ son derece memnun ayrıldılar. Otellerimize gelen konuklarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz." dedi.




Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.