Emitt'te 54 sektör, yüzlerce firma vitrine çıktı...

54 Sektörden yüzlerce farklı firma EMITT Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini sergiliyor. 15. kez kapılarını açan EMITT Fuarı bu yıl turizm tedarikçileri bölümünü açarak bir yeniliğe daha imza attı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emitt'te 54 sektör, yüzlerce firma vitrine çıktı...

54 Sektörden yüzlerce farklı firma EMITT Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini sergiliyor.

EMITT Fuarı’nın 4. salonundaki turizm tedarikçileri bölümü tekstilden peyzaja,  buklet malzemelerinden personel giyimine, güvenlik sistemlerinden yazılıma 54 farklı sektörden firmayı Anadolu’dan ve çevre ülkelerden gelen otel yatırımcılarıyla ve proje sahipleriyle buluşturuyor. Firmaların turizme yönelik ürün ve hizmetleri sergiledikleri turizm tedarikçileri bölümü EMITT kapsamında 13 Şubat’a kadar devam edecek.

 

15. kez kapılarını açan EMITT Fuarı bu yıl turizm tedarikçileri bölümünü açarak bir yeniliğe daha imza attı. Turizm tedarikçileri bölümü turizm ile mal ve hizmet alışverişinde bulunan 54 sektörden yüzlerce firmaya turizmde yatırım ve işletme döneminde kullanılan ürün ve hizmetleriyle ilgili yenilikleri sergileme ve tanıtma imkânı veriyor.

 

Türkiye bölgenin turizmde tedarik merkezi oluyor...

 
Tedarikçi firmalar Ortadoğu, Balkan ülkeleri ve Türkî Cumhuriyetlerdeki otel sahiplerinin otellerinde yenileme yaparken daha önceki gibi Almanya ve İtalya’dan değil, Türkiye’den mal almayı tercih ettiklerini ifade etti.

 

Fuarda gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten tedarikçi firmalar, daha önceden başka ülkelerden mal alan otel yatırımcıları ve proje sahiplerinin EMITT Fuarı’ndaki ürün çeşitliliği karşısında şaşırdıklarını gözlemlediklerini söyledi.

 

54 sektöre 10 milyarlık Pazar...

 
Konuyla ilgili bilgi veren organizasyonun yöneticisi Hicran Köfteoğlu, “EMITT Fuarı’nda stand açan tedarikçi firmalar buradan Anadolu ve bölge ülkelerine ulaşarak yeni pazarlar bulma fırsatı yakalıyor. Yatırımcı ve işletmeciler de gereksinimini duydukları bütün ürünleri yenilikler ile birlikte bir arada bulabildikleri için EMITT Fuarı’nı ziyaret ediyor. Fuarımızın turizm tedarikçileri bölümü 54 sektörden, çoğu KOBİ olan yüzlerce firmaya 10 milyar dolarlık pazar yaratıyor” dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.