Emirates'le çocuklar, 19 Mayıs'ta bedava uçacak...

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’ in “Kids Go Free” kampanyası ile 19 Mayıs tatilinde iki yetişkin tarafından refakat edilen 16 yaşından küçük iki çocuk, ücretsiz olarak Emirates Havayolu ile Dubai’ye uçabilecek ve Dubai’nin gözde mekanlarında konaklama, yeme-içme, oyun ve eğlence hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emirates'le çocuklar, 19 Mayıs'ta bedava uçacak...

19 Mayıs tatilini de içine alacak şekilde düzenlenen kampanya 14 Mayıs –30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Emirates Havayolu’nun, Dubai Turizm Ticaret ve Pazarlama Departmanı (DTCM) ile Dubai’deki 80’den fazla otel, Alışveriş Merkezi ve yerel yönetim şirketiyle birlikte gerçekleştirdiği kampanya sayesinde aileler Dubai tatillerini cazip fiyatlarla geçirme imkanının yanı sıra dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan “Dubai Mall” da kullanmak üzere indirim kitapçığına da sahip olacak.

 

Çocukların tatil kapsamında ücret ödemeden ziyaret edebilecekleri yerler içinde ise Atlantis Palm Otel’deki Sualtı Akvaryumu, Dolphinarium, Emirates AVM’ deki Ski Dubai gibi bir çok eğlenceli mekan yer alıyor. Aileleriyle birlikte seyahat eden çocuklar Dubai’de yeni açılan dünyanın en uzun vatmansız metrosundan da ücretsiz olarak faydalanabilecek.

 

 

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 146 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 101’i aşkın noktaya taşıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.