Emirates, Dubai-Tokyo uçuşlarına başlıyor...

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, haftanın beş günü Dubai’den Japonya’nın başkenti Tokyo’ya aktarmasız olarak uçacak. Emirates yedi yıldır Japonya'nın Osaka kentine uçuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emirates, Dubai-Tokyo uçuşlarına başlıyor...

Uzak Doğu ve Avustralya bölgesinden sorumlu Emirates Ticari İşlemler Başkan Yardımcısı Richard Jewsbury, "Emirates yedi yıl öncesine kadar Japonya’ya uçuş düzenleyen ilk havayolu şirketlerindend biri idi. Japonya’ya düzenlenen direkt uçuş hizmetinin artması, Emirates Havayolları’nın ne kadar öncü bir havayolu şirketi olduğunu bir kere daha vurgulamaktadır”dedi.

 

Dubai’den altı kıtaya sürekli uçuşları bulunan dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates Havayolları için Tokyo, 2010 yılında gerçekleşecek yeni uçuş noktaları arasında en heyecan verici olanı. Bu yıl Tokyo’ya düzenlenecek direkt uçuşların yanısıra, Amsterdam, Prag ve Madrid’e de Dubai’den hergün direkt uçuşlar başlayacak.

 

Emirates Tokyo uçuşlarını, geniş gövdeli Boeing 777 -300 ER tipi uçaklarla gerçekleştirecek. Bu uçaklarda tamamen yatan 42 adet business class koltuğu dışında, 304 adet ekonomi class koltuğu ve 8 adet First Class “Private Suit” (Özel suit) bulunuyor. Tüm koltuklar 600’ü aşkın kanala sahip ödüllü uçak içi eğlence sistemi ICE ile donatılmış. Emirates, Tokyo’ya haftanın beş günü Dubai’den direkt uçacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.