Emirates’ten, Dubai turizmini canlandıracak kampanya...

16 yaşından küçük çocuklar, ebeveynlerinin yanında Emirates ile Dubai'ye bedava uçacak. Merkezi Dubai'de bulunan havayolu şirketi Emirates Havayolu, ''Kids Go Free'' kampanyasıyla 14 Mayıs-30 Eylül 2010 tarihleri arasında 2 yetişkin ile seyahat edecek 16 yaşından küçük 2 çocuğu ücretsiz olarak İstanbul'dan Dubai'ye uçuracak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emirates’ten, Dubai turizmini canlandıracak kampanya...

Emirates'ten yapılan açıklamaya göre, Emirates Havayolu'nun, Dubai Turizm Ticaret ve Pazarlama Departmanı (DTCM) ile Dubai'deki 80'den fazla otel, alışveriş merkezi ve yerel yönetim şirketiyle birlikte gerçekleştirdiği kampanyayla aileler, Dubai tatillerini cazip fiyatlarla geçirme imkanına kavuşmalarının yanı sıra dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mall'da kullanmak üzere indirim kuponlarına da sahip olacak.

 

Çocukların tatil kapsamında ücret ödemeden ziyaret edebilecekleri yerler arasında Atlantis Palm Otel'deki Sualtı Akvaryumu, Dolphinarium, Emirates AVM'deki Ski Dubai gibi birçok eğlence mekanı yer alıyor. Aileleriyle birlikte seyahat eden çocuklar, Dubai'de yeni açılan dünyanın en uzun vatmansız metrosundan da ücretsiz olarak faydalanabilecek.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.