Emel Elik Bezaroğlu’na başarı ödülü

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin bu yıl 15’incisi düzenlenen “Kent ve Yaşam Ödülleri”nde Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu konaklama dalında başarı ödülünün sahibi oldu.

24/06/2024 12:06
Emel Elik Bezaroğlu’na başarı ödülü

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, konaklama dalında başarı ödülüne layık görüldü. Bu yıl "Daha Yaşanabilir Kentler ve Mutlu İnsanlar" sloganıyla düzenlenen törende Elik Bezaroğlu, şehrin yaşam kalitesini artırmaya yönelik başarılı çalışmalarından dolayı ödülün sahibi oldu.

İş dünyasından birçok temsilcinin katıldığı ödül töreninde konuşan Elik Bezaroğlu, Elite World Hotels & Resorts olarak şehrin yaşam kalitesine katkı sağlamak için çalıştıklarına değinerek, “Turizm sektöründe hizmet veren bir zincir olarak başarının temelinin sadece misafirlerimize konforlu bir konaklama deneyimi sunmakla kalmayıp aynı zamanda topluma da değer katan işler yapmaktan geçtiğine inanıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimize ve ülkemize değer katan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

2030’a kadar 50 otel ile turizme değer katma hedefindeyiz

Yerel kültüre katkıda bulunmanın önemine de değinen Elik Bezaroğlu, “Turizm sektöründe 50 yıllık deneyimimizle 10 marka, 13 otel ve 5 bine yakın yatak kapasitesiyle hizmet veriyoruz. Dünya turizm trendlerindeki değişime paralel olarak stratejilerimizi ve yatırım planlarımızı güncelledik. Yeni markalarımızla birlikte hedefimiz hem yurt içinde hem de yurt dışında bayrağımızı dalgalandırmak, küresel pazarda daha da önemli roller almak için franchise iş modeliyle büyüme stratejimizi devreye aldık. Bu modelimize yurt dışındaki yatırımcılardan da çok fazla talepler geliyor. Yurt dışındaki ilk otelimizi Fildişi Sahilleri’nde açmak için anlaşmalarımızı tamamladık. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasını takiben 2026 yılı Haziran ayında Fildişi’nde yer alacak otelimizle ilk yurtdışı otelimizi işletmeye açacağız. Bunu diğer yurt dışı destinasyonları da izleyecek.

Bunun dışında Almanya, Hollanda ve İtalya’da başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde markamızı yaygınlaştırmak hedeflerimiz arasında. 2030 yılına kadar hem yurt içi hem yurt dışında toplam 50 otele çıkma hedefiyle ilerliyor ve bulunduğumuz şehirlere değer katacak yatırımlara imza atmayı planlıyoruz.” 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.