Elite World Van’da canlı müzik programları yeniden başlıyor

Yemek ve müzik kültürüyle şehrin sosyal hayatına renk katan Elite World Van bünyesindeki The Grill Restoran, haftanın 4 günü gerçekleşecek canlı müzik performanslarıyla misafirlerini akşam yemeği eşliğinde keyifli bir programa davet ediyor.

30/09/2024 12:17
Elite World Van’da canlı müzik programları yeniden başlıyor

Van’ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Elite World Hotels & Resorts bünyesindeki Elite World Van’da canlı müzik programları yeniden başlıyor. Otel içinde bulunan The Grill Restoran, haftada 4 gün düzenlenen canlı performanslarla şehrin yeme-içme ve eğlence kültürüne hareket katıyor.

Elite World Van'da lezzetin ve müziğin buluştuğu The Grill Restoran, her salı, çarşamba, cuma ve cumartesi akşamları saat 19.30 ile 22.30 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde misafirlerine keyif dolu dakikalar yaşatıyor. Misafirler, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi yaşarken, müziğe de doyuyor.

Elite World Van’da bu haftadan itibaren her çarşamba ve cuma günleri Arif Taşdemir ve orkestrası, salı ve cumartesi günleriyse Ümit Demir ve orkestrası misafirlere akşam yemeği eşliğinde müzik dolu unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.  Elite World Van, şehrin sosyal hayatına renk katan programlara katılmak isteyenleri The Grill Restoran’a bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.