Elite World İstanbul Taksim'de 90’lar Partisi

Elite World İstanbul Taksim, 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek “90’lar Partisi” ile herkesi nostaljik bir müzik yolcuğuna davet ediyor. DJ Derya Uğur Öner’in enerji dolu performansı müzikseverleri bekliyor.

15/10/2024 12:35
Elite World İstanbul Taksim'de 90’lar Partisi

Elite World Hotels & Resorts bünyesindeki Elite World İstanbul Taksim, müzikseverleri 90’lar Partisi ile nostaljik bir yolculuğa davet ediyor. 26 Ekim Cumartesi günü radyo programcısı DJ Derya Uğur Öner'in öncülüğünde gerçekleşecek “90’lar Partisi” dönemin en sevilen parçalarıyla eğlenceyi doruğa taşıyacak. Etkinlik biletleri Biletix üzerinden satın alınabilecek. Etkinliğe giriş ücreti, ilk içecek dahil, 650 TL olacak. Gece boyunca alınacak içeceklerde yüzde 15 indirim de misafirleri bekliyor.

90’lar Partisinin DJ’liğini yapacak Derya Uğur Öner, 1999 yılında ulusal radyo programcısı olarak kariyerine başladı ve birçok ünlü radyo kanalında programlar gerçekleştirdi. Ardından televizyon sektöründe belgesel, haber, gezi alanlarında program ve projelere imza attı. 22 yıllık TV deneyiminin ardından radyo programcılığına geri dönen Derya Uğur Öner, halen nostalji radyosu Radyo 45’lik'teki programlarıyla müzikseverlerle buluşuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.