Elite World, Antalya Turizm Fuarı’nda otellerini tanıtacak

Elite World Hotels & Resorts, Akdeniz’in en önemli turizm fuarlarından Antalya Turizm Fuarı’nda (ATF) otellerini ve franchise iş modeliyle büyüme stratejisini paylaşacak.

10/10/2024 15:46
Elite World, Antalya Turizm Fuarı’nda otellerini tanıtacak

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, Türkiye’nin ve Akdeniz’in en etkili fuarından biri olan Antalya Turizm Fuarı 2024’e (ATF24) katılıyor. Antalya Expo Center’da 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelinin katılması bekleniyor. ATF24, sektörün birbirinden farklı pazar ve dinamiklerini güçlendirmenin yanı sıra sektörde ilişkileri güçlendirme ve geliştirme hedefiyle kapılarını açacak.

Turizm sektöründe 50 yıla yakın deneyime sahip olan Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, Akdeniz’in en önemli turizm fuarlarından biri olan ATF24’te otellerini tanıtma fırsatı bulurken, franchise iş modeliyle büyüme stratejisini de turizm profesyonelleriyle paylaşacak. Fuarda Elite World’ü temsilen Elite World Hotels & Resorts MICE Direktörü Gülümsün Erdem, Acente Satış Müdürü Ahmet Yayan, İş Geliştirme Müdürü Giray Arıkan, Elite World Kuşadası Genel Müdürü Bilge Kasırga, Elite World Marmaris Genel Müdürü Timuçin Çelikyay ile oteller satış ekipleri katılım sağlayacak.

İç pazarın yanı sıra Avrupa, İngiltere, Balkan, Benelüks, Baltık, BDT ve Ortadoğu pazarından operatörler, turizm profesyonelleri ve markalarının yer alacağı fuarda Elite World, paydaşlarıyla ilişkilerini geliştirme fırsatı bulacak.

2030’a kadar 50 otele ulaşma hedefi

Elite World Hotels & Resorts, farklı müşteri kitlelerine hitap eden 9 markası ve 5 binin üzerinde yatak kapasitesiyle hizmet veriyor. İstanbul’dan Van’a Sapanca’dan Marmaris’e Kuşadası’ndan Bursa’ya kadar farklı seyahat çeşitlerine hitap eden markalarla büyüyen zincir, küresel seyahat trendleri çerçevesinde geliştirdiği stratejilerle daha geniş turist kitlelerine hitap etmeyi hedefliyor.

Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da büyümeyi hedefleyen zincir, ülkemiz dışındaki ilk otelini Fildişi Sahilleri Cumhuriyeti’nin başkenti Yamusukro’da 2026 Haziran ayında açmak için anlaşma imzaladı. 2022 yılından bu yana franchise iş modeliyle büyütme stratejisi uygulayan Elite World, 2030 yılına kadar yurt içi ve yurt dışında toplam 50 otele ulaşmayı hedefliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.