Ela Quality Resort Hotel, çalışanlarını ve ailelerini ağırladı...

Henüz otel açılmadan önce kurduğu "ACADEMY Q" adlı okulda personeline özel eğitim vererek fark yaratan Ela Quality Resort Hotel, çalışanlarını ve ailelerini ağırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ela Quality Resort Hotel, çalışanlarını ve ailelerini ağırladı...

Turizmde başarı için insana yatırım…

 

Turizmde başarının sırrının insana yatırımda gizli olduğuna inanan otel yetkilileri, toplam kalite için her hizmette kalite bilincini tüm çalışanlarına aşılamak amacıyla henüz inşaat aşamasındayken yaklaşık 500 bin dolarlık bir yatırımla Akademi Q’yu faaliyete geçirmiş. Çalışanlarının Academy Q’da eğitime tabii tuttularak, sınavdan geçerek göreve başladığı Ela Quality Resort 2009 yılını da büyük başarıyla tamamlayan yol arkadaşlarına Pazar günü düzenlediği Barbekü Partisi ile teşekkür etti.

 

 

2009 yazına damgasını vuran Ela Sultan Palace Villaların önündeki çim alanda düzenlenen Barbekü Partisi otel personeli ve ailelerini bir araya getirdi. Eğlence şölenine Aralık ayına rağmen Antalya’nın güzel havası da eklenince partinin coşkusu bir başka oldu. Barbekü Partisi düzenlenen oyun ve yarışmaların ardından çalışılanlara sunulan hediye yağmuru ile son buldu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.